Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Wilma Elles: 10 yıl önce aldatıldım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şarkıcı Alara Kuru, yeni şarkısının klibi için Wilma Elles ve Burak Bozdağ ile birlikte kamera karşısına geçti.

        Çekimlerden sonra basın mensupları ile bir araya gelen Kuru, "15 yıllık birikimimi bir günde ortaya çıkarmaya karar verdim. Destekçilerim Wilma Elles'e ve Burak Bozdağ'a teşekkür ederim. Pandemi boyunca evde çok sıkıldım, sonra bunu profesyonel olarak yapmaya karar verdim. Örnek aldığım tek bir kadın var, o da Ebru Gündeş" dedi.

        Sanatçı, 'kadına şiddet' temalı klibiyle ilgili, "Kadınlar; şiddeti, küfürü, argo kelimeleri hak etmiyor, 10 çocuğu bile olsa terk etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

        2

        "GÜÇLÜ KADINLARA İHTİYACIMIZ VAR"

        Oyuncu Wilma Elles de "Ben müzikle iç içeyim, bütün günüm müzikle geçiyor. Bir kadın sanatçının yanında olmaktan çok mutluyum, güçlü kadınlara ihtiyacımız var. Alara yeni anne oldu, benim için çok önemli bir durum" dedi.

        3

        "10 YIL ÖNCE ALDATILDIM"

        Klipte aldatan bir kadını canlandıran Elles, şu şekilde konuştu:

        Ben hepsini çok uzun yıllar önce yaşadım, 10 yıl önce suçüstü yakaladım. Bu durumla karşılaştıktan sonra aşk hemen bitiyor, en önemlisi dürüst olmak. Şiddet gören kadınlarımıza tavsiye ediyorum, yardım alabilirsiniz. Komşunuza bile söyleyin ve en kötü video kaydı aldırın, erkeğin bunu görmesi objektif bakmasını sağlayabilir.

        4

        "EVDEM KOVDUM"

        Aldatıldıktan sonra sevgilisini hemen terk ettiğini ve evden kovduğunu söyleyen 34 yaşındaki oyuncu, "Ona saçını kesmesi için balkondan bağırdım, gördüğüm anda da 'tüyleri yeni çıkmış tavuk gibi görünüyorsun' dedim" ifadelerini kullandı.

        5

        Burak Bozdağ ise, "Ben teklif geldiği anda, Wilma Elles ile boy farkını düşündüm. Sağ olsun yönetmenimiz bu duruma müdahale etti, ben de kabul ettim" diyerek espri yaptı.

        6

        İKİ ÇOCUK ANNESİ

        'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde canlandırdığı 'Caroline' rolüyle tanınan Alman oyuncu Wilma Elles, 2014'te iş insanı Kerem Göğüş ile evlenmişti. 2015 yılında ikiz çocuklarını kucaklarına alan ikili, 2019'da yollarını ayırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ