Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yalı Çapkını 32. bölüm fragmanı izle: Star TV Yalı Çapkını 32. bölüm fragmanı çıktı mı, Ferit ve Seyran boşanacak mı?
        1

        Yalı Çapkını 31. bölümünde yaşanan boşanma sahnesi ile özellikle sosyal medya üzerinden gündeme geldi. Yalı Çapkını izleyicileri tarafından 32. yeni bölüm fragmanı araştırmaları başladı. Peki, Yalı Çapkını 32. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte Star TV ile Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı ve 32. bölümde yaşanacak gelişmeler...

        2

        YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Yalı Çapkını fragmanı yayınlandı. Fragmana Star TV resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

        3

        YALI ÇAPKINI 31. BÖLÜM KONUSU

        Pelin'e evlenme teklifi eden Ferit’i ne Abidin ne Gülgün kararından vazgeçiremez. Bu kararın akabinde Ferit, yine kendini dışarıya atar.

        4

        Seyran ise Ferit’in Pelin’le evleneceğini öğrendikten sonra içinde fırtınalar kopar.

        5

        Tarık, ilgisini Seyran'dan eksik etmez. Seyran’ın ağzından kaçırdığı bir laf Kazım’ın kafasını karıştırınca Hattuç’tan konuya el atmasını ister.

        6

        Seyran kendini tutamaz ve mahkemeden önce Ferit’le Pelin konusunda yüzleşir. Ferit ve Seyran’ın boşanma davasının görüleceği mahkeme günü gelir çatar.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ