Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yalnız Kurt neden final yapıyor? Yalnız Kurt bitti mi? İşte Yalnız Kurt'un final nedeni...
        1

        Cuma günlerinin sevilen dizilerinden biri olan ve başrollerinde Cihan Ünal ile Hasan Denizyaran'ın yer aldığı dizi Yalnız Kurt, bu akşam son bölümüyle yayınlanacak. İşte, Yalnız Kurt'un 32. ve son bölümünün özeti ve final sebebine dair bilgiler...

        2

        YALNIZ KURT NEDEN FİNAL YAPIYOR?

        Yalnız Kurt dizisinin reytinglerdeki düşüş nedeniyle ekranlara veda ettiği iddia edildi.

        İŞTE DİZİNİN YAPIMCILARINDAN AÇIKLAMA

        Yalnız Kurt dizisinin yapımcı şirketi Sinegraf konuyla ilgili olarak; "“Üzülerek belirtmeliyiz ki, sizlerle birlikte çıkmış olduğumuz Yalnız Kurt hikâyemizin sonuna geldik. 30 Aralık 2022 tarihinde yayınlanacak 32. bölüm itibariyle projemizi sonlandırma kararı aldık. Bu süreçte emekleriniz işbirliğinize özverili çalışmalarınız için sizlere çok teşekkür ederiz. Yeni anlatacağımız hikâyelerde sizlerle yeniden buluşmak üzere…" açıklamasını yaptı.

        3

        YALNIZ KURT FİNALİNDE NELER OLACAK?

        Altay'ın Haruncan Karacabey'i öldürmesi ve beraberindeki Yıldırım Timi'nin hamleleri konsülde büyük tartışmalara yol açmaktadır. Ayrık fikirler ve derin sorgulamalar artık açıktan yapılmaktadır. Bunu gören Halit son gücünü toplayıp öldürücü hamleyi yapmanın peşindedir. İlk hedef bellidir. Bölgede her yerde bulunan Türk istihbaratçıların listesi… Ve tabii ki bu listenin güvenliğinden sorumlu Tekin Giritli, namı diğer Viking.

        4

        Barış, Mira'yı ikna etmeye çalışmaktadır. Ama Mira'yı bambaşka bir son beklemektedir. Ve yine aşkının peşinde olan Altay da Meryem'in peşindedir. Tim'den ayrı bir şekilde Meryem'e ulaşmanın yolunu bulur. Ve bu yolun sonu Halit'e çıkmaktadır. Halit'in karşısına çıkar ve onu kaçırır. Meryem'in yanına gitmek istemektedir. Fakat bu yolun sonu Altay'ın bütün değerlerine, sevdiklerine ve devlet sevgisine karşı en büyük sınav olacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ