Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Kadınlardan yeni trend: Çil dövmesi
        1

        Dünya değişiyor, güzellik trendleri de hızla değişim gösteriyor. Kusursuz bikini izi için vücutlarını bantlayıp güneşlenme modası, selülitlerini sosyal medyada paylaşma akımı derken, şimdi de kadınlar arasında yüze çil dövmesi yaptırma trendi gündemde.

        2

        Tek tip güzellik anlayışı yıllarca çilleri neredeyse bir kusur sayıp, bunları kusursuzca kapatmanın yollarını arattı kadınlara.

        3

        Günümüzde değişen güzellik standartları, büyük kalçaları, selülitlerin doğal olduğunu kabullenmeyi beraberinde getirirken, ilginç akımlara da ön ayak olmuyor değil.

        4

        Şimdilerde kadınlar, kişiye çocuksu ve masum bir ifade katan çilleri yapay yollarla elde etmenin peşinde.

        5

        Yüzlerine kalıcı dövme ile çil yaptıran kadınlar, fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor.

        6

        Ten rengine uygun olarak kahverengi tonlarında, büyük-küçük çeşitli boyutlarda ve koyulu açıklı renk skalasında, gerçeğine en yakın çillere dövme ile sahip oluyor kadınlar. Bakalım yeni güzellik trendlerinde dünyayı ve kadınları neler bekliyor...

        7

        KADINLARDAN YENİ TREND: SELÜLİTİNİ SAKLAMA

        Photoshop çıktı mertlik bozuldu derler… İnternette paylaşılan kusursuz vücutlar, pürüzsüz tenler, süpermodel benzeri bedenler, gerçek mi? Üzerinde oynanmamış fotoğraf yükleyen kaldı mı? Kenzie Brenna'nın başlattığı akım, gerçekleri ortaya koyuyor...

        8

        Kenzie Brenna isimli genç kadın Instagram’da yeni bir trend başlattı. #CelluliteSaturday hashtag’iyle paylaşılan fotoğraflar, tamamen gerçeği yansıtıyor. Üzerinde hiçbir oynama yok…

        9

        #CelluliteSaturday ile ilgili Brenna “Hepimizde olmasına rağmen, selülitleriyle barışık pek kadın göremiyorum. Düzenli olarak spora gidende de var, sıkı diyet programları uygulayanlarda da… Düşündüm ki böyle bir akım başlatarak kadınların selülitleriyle barışmalarını sağlayabilirim”

        10

        Böylece Brenna, selülitleriyle savaşmaktansa onları bedeninin bir parçası olarak görmeyi kabul etmeyi seçti. “Bir an durup rahatlamayı ve bedenimi olduğu gibi kabul etmeyi seçtim. Ben sağlıklı biriyim, hiçbir sorunum yok ki!”

        11

        Brenna’nın fotoğrafını #CelluliteSaturday hashtag’i ile paylaşmasının ardından başka kadınlar da bu akıma katıldı.

        12