Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (14 Şubat 2017)

        Bugün oluşan Güneş-Satürn olumlu açısıyla kalıcı ilişkiler kurmak anlamında şanslı olacağız. Otorite figürlerinden ve deneyimli insanlardan istediğimiz destekleri görebiliriz. Önemli görüşmelerimizi bugün yapmaya çalışalım. Gruplarla yapılacak işlerimiz ve derinlik içeren çalışmalarımız için kolaylıkla harekete geçebiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler ve hukuki konularda çevreniz sizi destekleyecek. Önemli kişilerden fayda sağlayabilecek ve bu sayede gelişiminizi artıracaksınız.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beraber iş yaptığınız insanlardan büyük destek görebilirsiniz. Bir yurtdışı seyahati sizi çok mutlu edebilir. Bugün, sanata dayalı konularda güzel gelişmeler içine girebilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayat sizi birçok açıdan destekliyor. Ortaklaşa atılacak adımlarda, özel hayatınızda, geleceğinize yönelik planlarınızda kalıcı sonuçlar alabilirsiniz. Önemli görüşmeler oluşabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda güzel destekleri arkanıza alacaksınız. Hayatınızı değiştirecek bir insan işle ilgili konularda üzerinize önemli sorumluluklar yükleyip sizi yukarılara taşıyabilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beraber iş yaptığınız insanlardan güzel destekler alacaksınız. Bugün, sevdiğiniz insanla birlikte önemli sorumluluklar alabilir, birbirinizi pozitif bir şekilde destekleyebilirsiniz.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda almanız gereken sorumluluklarınızda çok iyi işler çıkarabilirsiniz. Günlük hayatınızda çevrenizde bulunan insanlardan, gereken desteği almasını bileceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda yakın çevrenizden aldığınız desteklerle güzel adımlar atacaksınız. Kreatif işleriniz için yakın çevrenizde bulunan olgun ve deneyimli insanlardan destek alacaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aileniz için parasal sorumluluklara giriyorsunuz. Girişimde bulunacağınız olaylar hızlanmaya başlıyor. Alacağınız kararlar hem sizin hem de sevdiklerinizin hayatını güzelleştirecek.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişim halinde olacağınız insanlarla beraber hayati sorumluluklarınıza daha etkili bir şekilde yaklaşacaksınız. Yapmak istediğiniz birçok konu için harekete geçeceksiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda başka insanlara yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz. Geri planda durduğunuz işlerinizin sorumluluklarını etkili bir şekilde yerine getireceksiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizde olgun ve sizden daha büyük insanlarla girişeceğiniz işler konusunda kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Bir anlamda kalıcı işler devreye girebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizle ilgili konularda toparlamanız gereken işlerinizin üzerine düşeceksiniz. Bugün, çok önemli bir sorumluluğu üzerinize almaktan mutluluk duyacaksınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ