Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yuvamdaki Düşman’ın 4. Bölüm Tanıtımı yayınlandı

        Yuvamdaki Düşman’ın geçtiğimiz Perşembe ekrana gelen 3. bölümünde,Ceren’in oyununa gelen Yasemin, ev halkına kendini inandıramadı. Olaylara anlam veremeyince soluğu doktorunda aldı ve ilaçlarının değiştirildiğini anladı.

        İlaçlarını değiştiren kişinin Olcay olduğunu düşünen ve bu düşüncesini Murat’la paylaşan Yasemin, Murat’ın sert tepkisiyle karşılaştı. Ceren’in Murat’a sarılmayı ve öpmeyi hayal ettiği sahne nefes kesti. Ceren’in geçmişiyle ilgili yaşadığı kötü anıları hatırladığı anlar ise dikkat çekti. Hastanede yatan ve ağırlaşan Tülin, Yasemin’e Ceren’in fotoğrafını göstermek istese de Ceren yaptığı planla buna engel oldu.

        REKLAM

        Ceren hastaneye giderek Tülin’e gözdağı verdi. Nil’in Alper’le birlikte olduğunu öğrenen Murat öfkeden deliye döndü. Alper’den bir seçim yapmasını isteyen Murat, Alper’in Nil’den uzaklaşmasıyla rahat bir nefes aldı. Fakat Alper’in kararı karşısında Nil yıkıldı ve yönetim kurulu toplantısına katılarak Alper’in CEO olmasına red oyu verdi. Yasemin, ilaçlarını değiştirenin kim olduğunu öğrenmek için plan yaparak odasına gizli kamera koydu. Ceren bu plandan habersiz Yasemin’in ilaçlarını bir kez daha değiştirdi. Fakat hastanede tedavi gören gizemli kişinin anlattığına göre Ceren kameranın peşine düşmüştü bile. Peki, Ceren bundan da kurtulmayı başarabilecek miydi?

        YapımınıDüş Gezginleri’nin üstlendiği, senaryosunuRüya İşçileri’nin yazdığı, yönetmen koltuğuna iseMüge Uğurlar’ın oturduğuYuvamdaki Düşman;Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin,Aslı Tandoğanbaşta olmak üzerePelin Öztekin,Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıçgibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiriyor. AyrıcaPelin KarahanveÇağdaş Onur Öztürksürpriz isimler olarak yer alıyor.

        İşte Yuvamdaki Düşman’ın 4. Bölüm Tanıtımı!

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ