Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig 3 Büyükler sezonu D-Smart’ta açıyor! - Futbol Haberleri

        Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu ve internet sağlayıcısı D-Smart, 3 Büyüklerin yeni transferlerinin ilk kez seyirci karşısına çıkacağı sezon öncesi hazırlık maçlarını, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Avrupa Kupaları Ön Eleme turu maçlarını futbolseverler ile buluşturuyor.

        Maçları izlemek için D-Smart Aile Spor Paketi veya Mega Paket abonesi olunması yeterli. D-Smart yaz futbol sezonu için yeni kampanyasında Aile-Spor Paketini ve 10 MBPS’e kadar hızlı, sınırsız, kotasız interneti 77 TL’ye sunuyor.

        D-Smart abonesi olmak için 0 850 266 00 00 numaralı telefondan D-Smart Çağrı Merkezi’ni aramanız, www.dsmart.com.tr üzerinden form doldurmanız ya da en yakın D-Smart yetkili satıcısına uğramanız yeterli.

        D-Smart Hakkında:

        D-Smart, 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 2018 itibarıyla Demirören Holding bünyesinde bulunan Türkiye’nin önde gelen dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcısıdır. İnternet ve televizyon hizmetlerini tek fatura avantajı ile sunan D-Smart, pazardaki yeni dinamikler doğrultusunda içerik ve servislerini sürekli geliştirmektedir.

        REKLAM

        D-Smart’ın dijital içerik hizmetleri; tamamı HD kalitesinde film ve dizi kanalları, National Geographic ve Discovery grupları dahil belgesel kanalları, çocuk, yaşam, müzik ve radyo kanallarının yanısıra tüm ulusal kanallar, Türksat ve Hotbird uyduları üzerinden yayın yapan yüzlerce uydu kanalı ve 89'u HD 255’ten fazla kanal ile kullanıcılara sunulmaktadır.

        D-Smart, uydu üzerinden verdiği hizmetlere ilave olarak D-Smart GO ile abonelerine D-Smart keyfini internet üzerinden de sunmaktadır. D-Smart GO kullanıcıları bilgisayar, akıllı telefonlar tabletler ve uydu alıcıları üzerinden istedikleri zaman D-Smart’ın zengin içeriğine ulaşmaktadır.

        Ayrıca, dijital yayıncılık ve internet teknolojilerinin kesişim noktasında yaptığı yatırımlarla büyüyerek 2010 yılından bu yana internet servisi de sağlayan D-Smart, D-SmartNet markası ile tüm internet paketlerini kullanıcılarına tek fatura anlayışı ile sunmaktadır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ