Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig 3 büyüklerden ayrılan futbolcular ne durumda? - Futbol Haberleri
        1

        Sezon başında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Avrupa'ya giden futbolcular neler yapıyor? Habertürk Spor'dan Ahmet Hamdi Girgin, Süper Lig'in eski yıldızlarının performansını derledi...

        2

        GARY MEDEL - BOLOGNA

        7'si ilk 11'de, toplam 8 maça çıktı. Agresif bir görüntü sergiledi. 4 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. Takımı Bologna küme düşme hattına yakın.

        3

        CYLE LARIN - ZULTE WAREGEM

        En büyük sürprizlerden birisi... Ligde 15, kupada 1 maçta oynadı. 7 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Belçika ekibinin 2.5 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

        4

        ADRIANO - ATLETICO PR

        Yeni takımında istikrar sağlayamadı. Temmuz sonunda transfer olduğu Atletico Paranaense'de 9 maçta forma giydi. 1 golü, 1 asisti var.

        5

        SHINJI KAGAWA - REAL ZARAGOZA

        Kimsenin anlam veremediği şekilde İspanya 2. ligine gitti. 14 maçta oynadı, 2 gol attı. Lig tablosunda zirveden uzaklar, Kagawa da eski performansından uzak.

        6

        ARAS ÖZBİLİZ - PYUNİK

        Ermenistan liginde 8 maçta oynadı. 2 gol attı, 3 asist yaptı.

        7

        NICOLAS ISIMAT-MIRIN - TOULOUSE

        Formayı kaptı, ligdeki son 8 maçta ilk 11'de oynadı. Ancak takımı iyi gitmiyor, küme düşme hattında yer alıyorlar.

        8

        ISLAM SLIMANI - LEICESTER CITY

        En büyük sürpriz! Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen, koca sezon sadece 1 gol atabilen Slimani, Monaco'da tam anlamıyla patladı. 9 maçta 5 gol attı, 8 asist yaptı. Lige kötü başlayan Monaco'nun bir nebze toparlanmasında en büyük paya sahip. Monaco, şimdiden satın alma opsiyonunu kullanmak için pazarlık yapıyor.

        9

        ELJİF ELMAS - NAPOLİ

        Türkiye'de yaz transfer döneminin en sansasyonel imzasını attı. Henüz takıma alışmış gibi görünmüyor. Ligde 7, Şampiyonlar Ligi'nde 3 maça çıktı ama hiç 90 dakikası yok. Napoli de bu sezon geçtiğimiz sezonlardaki görüntüsünden uzak.

        10

        MICHAEL FREY - NÜRNBERG

        Almanya 2. liginde düşme hattına yakın Nürnberg'de sürekli 11'de forma giyiyor. 10 maçta sadece 2 gol atabildi, 3 de asist yaptı. Fenerbahçeliler, Alman ekibinin satın alma opsiyonunu kulannmasını bekliyor...

        11

        MATHIEU VALBUENA - OLYMPIAKOS

        Başarılı çizgisini bozmadı. 35 yaşındaki oyuncu toplam 15 maça çıktı, 4 gol attı ve 9 asist yaptı.

        12

        DIEGO REYES - TIGRES

        Başarısız Avrupa kariyerinin ardından ülkesine döndü. Sadece 1 maçta oynadı. Ardından yaşadığı sakatlık nedeniyle eylül ayından beri sahalardan uzak.

        13

        ROMAN NEUSTADTER - DİNAMO MOSKOVA

        Düşme hattındaki takımında istikrarsız bir görüntü çiziyor. Ligde 7 maçta oynarken 1 gol attı.

        14

        ROBERTO SOLDADO - GRANADA

        Ülkesine döndü, büyük coşkuyla karşılandı. Takımı La Liga'da 8. sırada. Ancak 11 maç oynamasına rağmen sadece 1 gol atabildi ve 3 asist yaptı.

        15

        İSMAİL KÖYBAŞI - GRANADA

        Sürpriz bir transferle İspanya'ya gitti, Soldado'yla takım arkadaşı oldu. Ancak Soldado'yu daha çok antrenmanlarda görebiliyor. Sezon başından bu yana sadece 45 dakika forma giydi.

        16

        BERKE ÖZER - WESTERLO

        Tecrübe kazanması için gittiği Westerlo'da formayı kaptı. 14 maçta 13 gol yedi. Fenerbahçe'ye iyi bir şekilde dönecek gibi görünüyor.

        17

        ANDRE AYEW - SWANSEA

        Fenerbahçe'nin geçen sezonki bir diğer pişmanlığı... Slimani kadar olmasa da o da Fenerbahçe'deki görüntüsünden çok daha iyi seviyede. 14 maçta oynarken 4 gol ve 3 asiste imza attı. Takımıyla Premier Lig'e yükselmek için mücadele veriyor.

        18

        YASSINE BENZIA - OLYMPIAKOS

        Çizgisini bozmadı. Fenerbahçe'de olduğu gibi Olympiakos'ta da kötü. 2'si lig, 2'si Şampiyonlar Ligi'nde 4 kez sahaya çıktı. Toplamda 97 dakika oyunda kaldı. Gol ve asisti yok.

        19

        FERNANDO - SEVILLA

        Galatasaray için kayıp, Sevilla için kazanç oldu. 13 hafta geride kalırken şampiyonluk yarışında yer alan İspanyol ekibinin vazgeçilmezi. Sadece 1 maç kaçırdı. 1 asisti var.

        20

        MBAYE DIAGNE - CLUB BRUGGE

        Galatasaray'da geçirdiği 6 ayın benzerini yaşıyor. İyi başladı, 6 maçta 4 gol attı. Real Madrid maçında takımın kaptanı ve penaltıcısı Vanaken'in elinde topu alarak penaltı kullandı. Golü atamadı, takımı da 1-0 yenildi. Bu olayın ardından Brugge tarafından silindi. Belçika ekibi onu Galatasaray'a geri göndermek istiyor. Neler olacağını göreceğiz.

        21

        KOSTAS MITROGLOU - PSV EINDHOVEN

        Eski günlerinden çok uzakta... Galatasaray'da kayıp olarak değerlendirilen Yunan oyuncuda değişen bir şey yok. Hollanda liginde, sadece 169 dakika forma buldu. Sadece 1 golü var.

        22

        VALENTINE OZORNWAFOR - ALMERIA

        Galatasaray'da hiç oynamadan kiralandı. Tecrübe kazanması için gittiği İspanya 2. liginde sadece 25 dakika forma giydi.

        23

        RECEP GÜL - WESTERLO

        Yine faydasız bir kiralama operasyonu. Belçika 2. liginde bugüne kadar yalnızca 12 dakika süre aldı.

        24

        SİNAN GÜMÜŞ - GENOA

        Sözleşmesi bitince İtalya'ya uçtu. Umduğunu bulamadı. İki maçta oynadı, toplam 87 dakika sahada kaldı. Takımı küme düşme hattında.

        25

        HENRY ONYEKURU - MONACO

        Kiralık sözleşmesinin bitmesiyle Everton'a döndü. Galatasaray'a dönmek istiyordu. 13.5 milyon euro bonservisle Monaco'ya gitti. Bekleneni veremedi. 4 maçta, 160 dakika süre aldı. 1 asisti var. Devre arasında Cimbom'a dönebileceği konuşuluyor.

        26

        BADOU NDIAYE - STOKE

        Stoke'ta kalmak istemeyen ancak takım bulamayan Ndiaye, yavaş yavaş takımına ısındı. Son 10 maçta oynadı, skora katkısı olmadı. Championship'te düşme hattındalar. Devre arasında yine Türkiye'de görürsek şaşırmayız.

        27

        SEMİH KAYA - SPARTA PRAG

        16 haftası geride kalan Çek liginde 9 maçta oynadı, 2 de gol attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ