Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aldatmak dizisi konusu nedir? Aldatmak dizisi konusu gerçek hikaye mi, uyarlama senaryo mu? Aldatmak dizisi gerçek hikayeye mi dayanıyor?
        1

        Aldatmak dizisi için geri sayım başladı. Vahide Perçin ve Ercan Kesal'ın başrollerini paylaştığı dizinin konusu gündem oldu. Peki, Aldatmak dizisi gerçek hikaye mi? İşte, Aldatmak dizisinin konusu ile ilgili bilgiler...

        2

        ALDATMAK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

        Dışarıdan kusursuz görünen Yenersoy Ailesi'nin hayatında her şey yolunda ilerlerken sevgi ve güven üzerine kurulu hayatlarının ardında bambaşka sırlar olduğu ortaya çıkar ve madalyonun öteki yüzü Güzide için bambaşka mücadelelere, eski defterlerin gün yüzüne çıkmasına ve öngörülmesi zor yeniliklere yol açar.

        3

        Çok sevdiği ve hayatını adadığı ailesinin her bir ferdi Güzide'ye yalan söylemektedir.

        4

        Güzide, Oylum'un ne pahasına olursa olsun hayallerinin peşinden gitme kararından, iş hayatında bir türlü dikiş tutturamayan Ozan'ın kolay yoldan köşeyi dönme planlarından ve en önemlisi, otuz yıllık kocası Tarık'ın beş yıldır ikinci bir ailesi olduğundan habersizdir.

        5

        Bir tesadüf eseri eşi Tarık'la ilgili gerçekler ortaya çıktığında Güzide'nin hayatı başına yıkılır.

        6

        Şimdi Güzide, doğru bildiği yalanlarla yüzleşmeli ve yıllardır ödün vermediği benliğini koruyarak bu zorlu mücadeleden zaferle çıkmalıdır.