Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Fenerbahçe'nin kızları! - Fenerbahçe Haberleri - Voleybol Haberleri
        1

        Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kadın voleybol takımının lig şampiyonluğunu kazanmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu. İşte Koç'un açıklamaları...

        2

        ''FENERBAHÇE'NİN KIZLARI...''

        "Fenerbahçe'nin kızları, Atatürk'ün kızları... Bu kupayı kazanmaları çok önemliydi bizi için. Kadın basket de oldu, kadın voleybol da oldu. Voleybolda bu sezon ilk kupamızı 29 Ekim'de almıştık. Futbolda başarı gelse bütün bunların bir anlamı olacak."

        3

        "Bizim mücadele ettiğimiz takımlara bakın. Normalde Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye sporu geliştirme görevi verilmiş. Voleybolda VakıfBank'ın salonuna bakın, ne kadar güzel.

        4

        "Futbolda da Dünya Kupası arasına kadar çok iyiydik. Başarı gelmiyor ama yapılan hakem hatalarına bir bakın, aleyhine hata yapılan taraf hep biz oluyoruz. Bu kısmet elbet bir yerde dönecektir, hayırlısı."

        5

        ''BELGESEL GİBİ HAZIRLAYACAĞIZ''

        "Futbolda da elimizden geleni yapıyoruz. Bir bakın. Ne puanlarımız hakemler tarafından gitti. Biz bunları belgesel gibi hazırlayacağız. Hep kritik hatalar bir takımın lehine, bir takımın aleyhine oluyor. Aleyhine olan hep bize oluyor. Biz bunları belgesel gibi hazırlayacağız."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ