Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Alper Rende kimdir? Survivor 2023 fenomenler takımı yarışmacısı olan Alper Rende kaç yaşında, nereli ve mesleği ne? İşte hayatı ve kariyeri...
        1

        Survivor 2023 programı için geri sayım başladı. Yeni konseptiyle ekranlara dönen Survivor yeni sezonda ünlüler, gönüllüler ve fenomenler olmak üzere 3 farklı grup büyük ödül için yarışacak. Fenomenler kadrosunda; Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur, Chaby Han ve Kürşat Juan yer alacak. Gelişmenin ardından "Survivor 2023 fenomenler takımı yarışmacısı Alper Rende kimdir, kaç yaşında ve nereli?" araştırmaları hız kazandı. İşte, Survivor Alper Rende'nin hayatı..

        2

        ALPER RENDE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

        Alper Rende 16 Ekim 1995 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Beykent Üniversitesi Yazılım Bölümünde tamamladı. Rende, sosyal medyaya 2013'de ailesi ve arkadaşları ile video çekerek başladı.

        2016 yılında Türk Lokumu filminde rol aldıktan sonra 2017 yılında Oha Diyorum ve Çılgın Kolej filmlerinde rol almıştır. 2019'da ise Enes Batur Gerçek Kahraman ve Sar Başa filmlerinde rol aldı.

        3

        2016-2018 yılları arası Mediakraft bünyesinde içerik hazırladıktan sonra 2018 yılında kendi kanalını açmıştır. 2020 yılında İzole isimli şarkısını çıkartmıştır.

        YouTube'da çektiği Kaçış isimli video serisinin özel bölümlerini dijital platformda yayımlarken diğer bölümleri ise kendi kanalından yayımlamaktadır.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ