Serdal Adalı: Kimse ültimatom vermeye çalışma hadsizliğinde bulunamaz
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, kulübün gündemine dair yaptığı açıklamalarda, "Beşiktaş başkanına ya da yönetimine hiçbir kişi ya da grup, açık ya da örtülü şekilde ültimatom vermeye çalışma hadsizliğinde bulunamaz" ifadelerini kullandı.
ABONE OLBeşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, siyah-beyazlı futbolculara son günlerde sosyal medyadan yapılan hakaretlerle ilgili hukuki girişimlerde bulunacaklarını söyledi.
Açıklamalarda bulunan Adalı, "Çizgiyi aşmaya çalışanlar ne yazık ki işleri futbolcularımıza ve futbolcularımızın eşleri ile çocuklarına ağza alınmayacak lafları pervasızca söyleyip yazabilme noktasına getirmişlerdir. Buna en son örnek futbolcumuz Jurasek'e ve ailesine yapılan dijital zorbalıktır. Futbolcularımızın ve ailelerinin haklarını korumak adına her türlü hukuki girişimde bulunacağımızı ifade etmek istiyorum." diye konuştu.