Trabzonspor'dan Galatasaray'a son 14 yılda 8'inci transfer: Uğurcan Çakır!
Galatasaray, Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ı rekor bonservis bedeliyle resmen renklerine bağladı. Son yıllarda bordo-mavili kulüpten yaptığı transferlerle dikkat çeken sarı-kırmızılılar, bu takviyelerine bir yenisini daha ekledi.
Giriş: 12.02.2025 - 11:07 Güncelleme:
7
Belçikalı yıldız Galatasaray'da beklentilerin altında kalsa da sarı-kırmızılı kulüp Cavanda'nın transferlerinden kâr elde etmişti.
8
Standard Liege'e 500 bin Euro'ya kiralanan Belçikalı 2018'de 2,5 milyon Euro'ya yine Standard'a transfer olmuştu.
9
Selçuk İnan, Galatasaray'ın efsaneleri arasında girerken Ceyhun Gülselam ve Engin Baytar da kazanılan şampiyonluklarda pay sahibi isimler arasındaydı.
10
Burak Yılmaz da Galatasaray'da şampiyonluklar yaşayıp gol krallığı unvanını takarken Olcan Adın da Galatasaray'da biri şampiyonluk olmak üzere dört kupa kazandı.
11
Galatasaray, sezon başında da Trabzonspor'dan Eren Elmalı'yı bonuslarla birlikte 4 milyon Euro'ya kadrosuna katmıştı.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ