Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde yaklaşık 24 yıl futbol oynayan ve 'Süper Lig'de en çok maça çıkan futbolcu' ünvanına erişen Umut Bulut, HT Spor'un konuğu oldu.

Kevser İme Şahin'in sunduğu 'HT Spor Hafta Sonu' programında özel açıklamalarda bulunan Umut Bulut, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Juventus eşleşmesini değerlendirirken, 2013 yılındaki unutulmaz Juventus galibiyetinde yaşadıklarını anlattı.

Bulut ayrıca, yine 2013 yılında 2-2 sona eren Juventus maçında attığı kritik golü de yorumladı.

"JUVENTUS MAÇI BİZE GÜZEL BİR ANI KALDI"

2013 yılında Juventus'a karşı kazanıp gruptan çıktıları maçı anlatan eski milli futbolcu, "Şampiyonlar Ligi’nde Juventus, Chelsea, Real Madrid gibi takımları elediğinizde keyif bambaşka oluyor. Her futbolcu bunu yaşamak ister; bize de nasip oldu. Sneijder’in attığı golle turu geçmiştik. Atmosfer çok güzeldi. Galatasaray olunca her şeyin mümkün olduğu bir maç oluyor. Bize güzel bir anı kaldı" dedi.

"BENİM ATTIĞIM GOL, SNEIJDER'İN GOLÜNE BÜYÜK ANLAM KATTI"

Aynı sezon Juventus'la deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları maçta attığı golle ilgili de konuşan Umut Bulut, "İlk maçta, 75. dakikada Sneijder’in yerine oyuna girmiştim. 1-0 öndeydik, ancak 2-1 mağlup duruma düştük. Golü yedikten sonra herkes üzüldü. Sonra Hakan Balta topu Drogba’ya şişirdi; Drogba da topu indirdi. Önüme düştü ve vurdum. Güzel bir gol oldu. Benim attığım gol, Sneijder’in attığı gole büyük bir anlam kattı; çünkü aldığımız puan gruptan çıkmamıza yardımcı oldu. Yıllar geçtikten sonra geriye baktığımızda, Türk futboluna, Galatasaray camiasına ve kendi adımıza çok güzel bir anı bıraktık ve gurur duyuyoruz. Böyle büyük bir camiada oynamak ve böyle maçlarda o anları yaşamak gurur verici." ifadesini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ