Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Anaokulları ne zaman ve hangi tarihte açılacak? 2022- 2023 MEB ile Anaokulu ve İlkokul uyum haftası tarihleri ayın kaçında başlayacak?
        1

        Eylül ayının yaklaşmasının ardından, yaz tatilinin sonuna gelinmiş oldu. Bilindiği gibi anaokulları, İlkokul, ortaokul ve lise eğitim sürecinden bir hafta önce başlamaktadır. Okula yeni başlayacaklar öğrenciler için uyum haftası tarihi ve okulların açılacağı tarih Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki Anaokulları ne zaman açılıyor? İşte okulların açılacağı tarih...

        2

        ANAOKULLARI NE ZAMAN AÇILIYOR?

        Anaokulları, normal eğitim sürecinden bir hafta önce başlamaktadır. Bu yıl okullar 12 Eylül tarihinde eğitime başlayacak.

        İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 12 eylülde eğitime başlarken 1. sınıf ve anaokulu öğrencileri 5 Eylül'de ders başı yapacak.

        3

        ANAOKULU VE İLKOKULU UYUM HAFTASI TARİHLERİ

        İlk kez okula başlayacak anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri ise geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi okulların açılma tarihinden bir hafta önce uyum haftasına başlayacak. Yeni öğrencilerin okula alışabilmeleri için yapılan uyum haftası uygulaması 5-9 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Buna göre ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 12 Eylül'de okula başlarken, anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri ise 5 Eylül'de okula başlamış olacak.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ