Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Arda Turan: Çift forvete döndük - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Asil Aslan Turan'ın doğmasıyla ikinci kez anne ve babalık sevinci yaşayan Arda Turan-Aslıhan Doğan çifti, Maslak'taki bir hastaneden çıkarken görüntülendi.

        İkili, kucaklarına aldıkları oğulları ile evlerine gidecekleri sırada duygularını paylaştı.

        2

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Aslıhan Doğan, "Yaşadığım duygular tarif edilemez benim için. İkinci kez bu duyguyu yaşadım. Çok özel ve çok güzel bir duygu" diye konuştu.

        3

        İkinci kez baba olmanın heyecanını yaşayan Arda Turan ise şunları söyledi:

        Çok mutluyum, Aslıhan'a teşekkür ettim ama sizlerin aracılığıyla da teşekkür etmiş olayım. Bana tarif edilmez duygular yaşattı, artık 4 kişilik bir aileyiz. Çift forvete döndük. Sizlere de çok teşekkür ediyoruz, bugün de yanımızda oldunuz. Bundan sonra Hamza'da olduğu gibi Asil'de göstermeme, saklama gibi şeyler yok ama kırkı çıkana kadar nazardan çekiniyoruz. Onun dışında hep buralardayız, görüşürüz.

        4

        Sağlıklı bir doğum gerçekleştiğini belirten Aslıhan Doğan, "Çok şükür her şey yolunda. 3 kilo 200 gram doğdu. Boyu ise 52 cm. Ağabeyinden biraz daha boylu ve kilolu çıktı" diye konuştu.

        5

        Hamza Arda'nın kardeşini gördüğünü söyleyen Turan, şu ifadeleri kullandı:

        Gördü, ilk gün geldi. Güzel bir tanışma yaptık. 'Kardeşinden sana hediye var' dedik, hoşuna gidecek ufak tefek bir şey aldık ona. Şimdi eve gidince bakacağız. Artık her şey çok ilerledi, ağabey-kardeş beraber büyümeleri için doktorlardan da destek alacağız. Tabi bizim zamanımızdaki gibi değil. Vatanına, milletine hayırlı evlat olsunlar.

        6

        Asil Aslan ve Hamza'nın bebekken kendisine benzediğini söyleyen Aslıhan Doğan, "Sonradan babaya dönüyorlar. Hamza öyle oldu. Asil bana benziyor şimdi ama bakacağız" şeklinde konuştu.

        7

        Muhabirlerin Aslıhan Doğan'a "Doğumdan çıkmış gibi durmuyorsunuz" sözlerinin ardından araya giren Turan, "Allah nazardan saklasın, nazar değmesin" dedi.

        8

        Çift, muhabirlerin sorularını yanıtladıktan sonra oğulları Asil Aslan Turan ile birlikte evlerinin yolunu tuttu.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ