Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer olması sosyal medyada kısa sürede gündem oldu - Rams Başakşehir Haberleri
        1

        Süper Lig'in ilk yarısını zirvede tamamlayan Medipol Başakşehir, günlerdir konuşulan transferde mutlu sona ulaştı ve Arda Turan'ı kadrosuna kattı. Turuncu-lacivertli kulüp, milli futbolcu için pazartesi günü imza töreni düzenleyeceğini açıklarken Arda Turan, Barcelona'ya sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamayla veda etti.

        2

        Arda "Bilmenizi isterim ki ruhumun bir yerinde hala bir gülümseme saklı. O gülümsemeyi bulmam için ülkeme dönmeme izin verdiniz, minnettarım" ifadeleriyle Barcelona'ya teşekkür ederken milli futbolcunun transferi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

        3

        Transferin gerçekleştiği andan bu yana Twitter'da Türkiye gündeminin en üst sırasında bulunan Arda Turan'a eski kulübü Galatasaray taraftarlarından iğneleyici mesajlar geldi. İşte o yorumlardan bazıları:

        4

        "Size kısa bir fıkra anlatmak istiyorum. Fatih Terim yüzünden Galatasaray'da oynamak istemeyen Arda Turan, Başakşehir'de ismi Fatih Terim olan bir stadyumda 2,5 sene oynayacak :D"

        5

        "Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi isimleri görünce Sabri Sarıoğlu’na daha fazla saygı duyuyorum."

        6

        "Biz Arda Turan'ı 66 numaralı forma ile sevmiştik, zor zamanımızda gidince kırıldık, Madrid'de destekledik, Barça'ya gitti gurur duyduk. Yaptığı hatalı açıklamalardan dolayı kızdık, turuncu forma ile bütün her şeyi kaybetti."