Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AUZEF sınav takvimi 2022-2023: AUZEF sınavları ne zaman hangi tarihte? AUZEF sınavları nasıl ve nereden yapılacak?
        1

        AUZEF sınav tarihleri son dönemin en çok araştırılan konuları arasında yer aldı. AUZEF ara sınavlarında aksi belirtilmediği takdirde, 20 soru sorulmaktadır. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavları için heyecanlı bekleyiş sürerken, AUZEF sınav takvimi öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki AUZEF sınavları ne zaman, nasıl yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtı...

        2

        AUZEF SINAVLARI NE ZAMAN?

        Ara Dönem (Vize) Sınavları 12 Kasım - 13 Kasım 2022

        Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları) 24 Aralık - 25 Aralık 2022

        Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları) 04 Şubat - 05 Şubat 2023

        3

        AUZEF BAHAR DÖNEMİ TAKVİMİ AÇIKLANDI MI?

        AUZEF Bahar Dönemi sınav tarihleri henüz açıklanmadı. Konuya ilişkin resmi açıklama geldiğinde haberimizi güncelleyeceğiz.

        4

        AUZEF SINAVLARI NASIL YAPILACAK?

        AUZEF ara sınavlarında aksi belirtilmediği sürece her sorumlu olunan ders için öğrencilere 20 soru sorulmaktadır. Bu soruların yanıtlanması için ise 30 dakika sınav süresi verilir.

        5

        İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencilerinin bir dersi başarıyla tamamlaması için yarıyıl/ yılsonu sınavından 100 tam puan üzerinden en düşük 40, uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 puan alması gerekir.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ