Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ilk kez yan yana! - Magazin Haberi
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti, önceki akşam Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Geçtiğimiz aylarda final yapan 'Ada Masalı'nda başrolleri paylaşan ve bir süre sonra arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili, ilk kez birlikte görüntülendi.

        2

        Kendilerini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Navruz, "Birlikte tekrar bir projede yer alacak mısınız?" sorusuna, "Şu an birlikte projeler okuyoruz. Bir proje gelirse tabii ki olur." yanıtını verdi.

        "MUTLUYUZ"

        İlişkileri hakkında da konuşan Alp Navruz, "Çok güzel gidiyor, mutluyuz." açıklamasını yaptı. İkilinin birbirlerine aşk dolu bakışları da dikkatlerden kaçmadı.

        3

        "BİZ DE SİZDEN DUYUYORUZ"

        Ünlü çift, yazlık satın alacakları yönündeki dedikoduları ise, "Öyle bir şey yok. Biz de sizden duyuyoruz." diyerek, yalanladı.

        4

        "BENİ ÇOK UTANDIRDINIZ"

        Öte yandan geçtiğimiz ay Etiler'de görüntülenen Ayça Ayşin Turan, gazetecilerin, "Dizi aşkı gerçek oldu. Rol arkadaşınız Alp Navruz ile aşk yaşıyorsunuz. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna yanıt vermişti.

        Oyuncu, "Zaten her şeyi biliyorsunuz. Ne söyleyeyim? Beni çok utandırdınız. Her şey güzel gidiyor. Her şey yolunda." demişti.

        5

        "SEVE SEVE OYNARIZ"

        Navruz ile çok güzel bir enerji yakaladıklarını dile getiren Ayça Ayşin Turan, "Birlikte bir proje gelirse seve seve oynarız. Ben Alp ile çalışmayı çok seviyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ