Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aynur Aydın: Her zaman erkeklerin ilgisini çeken bir kadındım - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Aynur Aydın, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı. Milyon TV'de yayınlanan bir programa konuk olan Aydın, Twitter sayesinde genç kuşakla arasında güçlü bir bağ olduğunu söyledi.

        2

        "SEVGİLİLERİMİ SAKLAMAYI BAŞARDIM"

        "Z kuşağı beni ünlü yaptı" diyen 35 yaşındaki şarkıcı, özel hayatı hakkında da konuştu. Aynur Aydın, "Sizi hiç sevgilinizle göremedik. Sektöre girdiğinizden beri hiç sevgiliniz olmadı mı, yoksa saklamayı mı iyi başardınız?" sorusunu şöyle yanıtladı:

        16 yaşımdan beri her zaman erkeklerin ilgisini çeken bir kadınım. "Hiç sevgilin olmadı mı?" dersen, bence saklamayı iyi başardım.

        3

        "KENDİMİ ÇOK SEVİYORUM"

        Aydın, ayrıca, "Her insanın başına haksızlıklar geliyor... Benim de çok geldi ama ben ne zaman kurban psikolojisinden çıktım, o zaman daha başarılı oldum. Kendimi çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

        4

        "BABAMLA YAŞIYORUM"

        Geçtiğimiz haftalarda Etiler'de objektiflere takılan şarkıcı Aynur Aydın, yurt dışından babasının yanına geldiğini ve bir süredir babasıyla beraber yaşadığını ifade etmişti. Aydın esprili bir dille şöyle demişti: Babam çok konuşuyor. Sürekli dır dır dır. Söylenmeyi çok seviyor. Huyumu ondan almışım demek.

        5

        "HİÇBİR ŞEYDEN ZEVK ALMIYORUM"

        Pandemiden dolayı depresyonda olduğunu da söyleyen Aydın, "Şu olaylar kendini gösterdiği günden beri hayat bana anlamsız gelmeye başladı artık. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum" şeklinde konuşmuştu.

        6

        "ALDATILMAYI SEVİYORUM"

        Aşk hayatı sorulması üzerine kalbinin boş olduğunu da ifade eden ünlü şarkıcı, "Çok şey istiyorum galiba anlamadım bir türlü aradığım aşkı bulamıyorum. Aslında eski sevgililerimi görseniz inanamazsınız. Eski sevgililerim hep beni aldatmıştır. Ben de aldatılmayı seviyorum. Böyle giden bir döngümüz var" diyerek şaşırtmıştı.