Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Barış Akarsu doğum tarihi - ölümü! Barış Akarsu kimdir? İşte cevabı...

        Katıldığı yarışma ile Türkiye'nin gönlünü fetheden ünlü şarkıcı Barış Akarsu ölümü ile de tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Doğum gününde ünlü sanatçı sevenleri tarafından yine hasretle anılıyor. Doğum gününde aramızdan zamansız ayrılan şarkıcı en çok araştırılan isimler arasına girdi. Peki Barıış Akarsu doğum tarihi nedir? İşte tüm yönleriyle Barış Akarsu kimdir? sorusunun cevabı...

        BARIŞ AKARSU KİMDİR?

        Cem Karaca’nın Islak Islak şarkısıyla müzik dünyasında önemli bir yer edinen Barış Akarsu, 29 Haziran 1979 tarihinde Bartın’da dünyaya gelmiştir. Eğitimine Amasra’da başlayan merhum şarkıcı ilk, orta ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Lise yıllarında profesyonel yelkencilik sporu ile de uğraşan Akarsu’nun müzik kariyerine başlaması Amasra’ya gelen müzisyenler sayesinde gerçekleşti. Gitar, klavye ve mızıka ile başlayan müzik serüveni Ankara’da bazı barlarda garsonluk ve solistlik yapmasıyla devam etti. Akıllarda Yalancı Yarim adlı televizyon dizisiyle yer edinen Barış Akarsu, 2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye adlı şarkı yarışmasında birinci olarak ismini duyurdu.

        REKLAM

        Ünlü oyuncu Merve Sevi ile başrolleri paylaştığı Yalancı Yarim dizisinde canlandırdığı Tarık karakteri ile milyonların kalbinde yer edinen Barış Akarsu, 28. doğum gününde Bodrum’a giderken yanındaki iki arkadaşıyla birlikte trafik kazası geçirdi. Arkadaşları olay yerinde hayatını kaybederken genç şarkıcı kalbi durmuş vaziyette hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahale sonrası kalbi yeniden çalışan Barış Akarsu, yoğun bakımda sürdürdüğü yaşam mücadelesini 4 Temmuz 2007 tarihinde kaybederek aramızdan ayrıldı.

        BARIŞ AKARSU DOĞUM TARİHİ

        Barış Akarsu 29 Haziran 1979 tarihinde Bartın'da dünyaya geldi. Her 29 Haziran'da olduğu gibi bu 29 Haziran'da da sevenleri Barış Akarsu'yu unutmadı. Barış Akarsu'ya sevgi ve özlemin dile getirildiği paylaşımlar Barış Akarsu sevenleri tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Barış Akarsu ismi dünyaca ünlü sosyal paylaşım platformu Twitter'da trendler arasına girdi.

        BARIŞ AKARSU ÖLÜMÜ İLE TÜM TÜRKİYE'Yİ YASA BOĞDU

        Barış Akarsu 2007 yılında hem de doğum gününde arkadaşlarıyla bodruma giderken trafik kazası geçirdi. Ağır yaralanan Akarsu yoğun bakımda tedavi altın altına alındı. Ancak Akarsu tüm müdahalelere rağmen 4 Temmuz 2007 günü hayatını kaybetti. Barış Akarsu'nun ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ