Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Bayern Münihli Kane ve Coman'dan Galatasaray taraftarına övgü - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray'ı 3-1 mağlup eden Bayern Münih'in İngiliz yıldızı Harry Kane, maçın ardından RAMS Park'taki atmosferi övdü. Kane şunları söyledi:

        2

        "Gerçekten önemli bir galibiyet. Galatasaray'ın stadı gerçekten zor bir yer. Taraftarların onları ittiği zorlu bir stadyum. Bu bizim için özellikle ilk yarıda işleri zorlaştırdı."

        3

        İkinci yarıda biraz daha sakindik. Topa daha iyi hakim oldum ve şansımızı denedik. Üç maçtan sonra dokuz puan almak gerçekten önemli."

        4

        "Bu stada ilk defa geliyorum ve kulağım yeni kendine geliyor. İnanılmaz atmosfer için Galatasaray taraftarlarına ve tabii ki deplasman taraftarlarımıza da teşekkür ederim."

        5

        "Futbolun özü budur, zorlu atmosferlerde, büyük bir sahada kazanmak. Çok şükür bugün bunu atlatmayı başardık."

        6

        Bayern Münih'in Fransız yıldızı Kingsley Coman, ise maçın ardından atmosferle ilgili şunları kaydetti:

        7

        "Çok gergin ve zor maçtı. Kolay olmadı çünkü çok fazla baskı yarattılar, ancak ikinci yarıda daha fazla alan vardı ve bence bu yüzden ikinci yarı daha fazla gol attık."

        8

        "Böyle ortamları seviyorum. Bunun gibi atmosferlerde çok fazla adrenalin var ve bu gece inanılmazdı. Maçın Oyuncusu ödülünü kazanmak harika ama bugün en önemli şey kazanmaktı."

        9

        Jamal Musiala ise "Bu maçı atmosfer nedeniyle uzun süre hatırlayacağım ve unutmayacağım. Galatasaray'ın stadında harika bir atmosfer vardı" dedi.