Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Bella Hadid zor günleri geride bıraktı! - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü model Bella Hadid, Kanadalı şarkıcı The Weeknd ile ilişkisini bitirmesinin ardından sanat yönetmeni Marc Kalman ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile yollarını ayırdığı öne sürülen Hadid, şaşırtan bir paylaşımda bulunmuştu.

        2

        "SENİ VE SÖZLERİNİ SEVİYORUM"

        25 yaşındaki ünlü model, gözyaşları içinde verdiği pozları 47,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlamıştı.

        Bella Hadid, Willow Smith'in kendi ile hesaplaştığı ve sorunlarını anlattığı videonun altına "Seni ve sözlerini seviyorum." yazdıktan sonra kendi zihni ve hayatıyla ilgili gerçekleri açıklamıştı.

        3

        "KUSURLARIMIZDA BİR ARAYA GELECEĞİZ"

        "İnsanlar herkesin temelde aynı şekilde hissettiğini unutuyor." diyen ünlü isim, "Kaybolmuş, kafası karışmış, neden burada olduklarından gerçekten emin değiller. Bu endişe, herkes bunu hissediyor ve bir şekilde üstünü kapatmaya çalışıyor. Kusurlarımızda bir araya geleceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "İYİ OLACAĞIZ"

        Bella Hadid, son olarak sözlerini, "Güvensizliğimizde, neşemizde, mutluluğumuzda ve her şeyi güzel ve doğal olarak kabul edin. Bu duvarları yıkacak ve herkesin 'Hayır, seni, acını ve sevincini anlıyorum' demesini sağlayacak olan şey bu. İyi olacağız." şeklinde noktalamıştı.

        5

        ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKTI

        Son paylaşımıyla hayranlarını endişelendiren Hadid, zor günleri geride bıraktı. Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı oyuncu Lauren Perez'in David Waltzer ile düğünü için Miami'ye giden Hadid, tören sonrası plajda eğlenirken görüntülendi.

        6

        SAHİLDE STRES ATTI

        Günün büyük bir kısmını arkadaşlarıyla birlikte sahilde stres atarak geçiren ünlü modelin keyifli halleri için takipçileri, "Bella hayata geri döndü!" şeklinde yorumladı.

        Desenli bir bikini giydiği görülen Bella Hadid, güneşten korunmak için güneş gözlüğü ve kırmızı beyaz renkli bir kovboy şapkası taktı.

        7

        BÜYÜK AŞK BİTTİ

        Gerçek adı "Abel Makkonen Tesfaye" olan Kanadalı şarkıcı The Weeknd ile model Bella Hadid, 2015 yılında ilişki yaşamaya başlamıştı. İkili, geçtiğimiz yıl birlikteliklerini noktalamıştı.

        8

        "DÖNÜŞÜMÜZ YOK"

        Weeknd, 'Over Now' (Bitti) adlı yeni şarkısı ile bu ilişkiyi geride bıraktığını dünyaya ilan etmişti.

        9

        Ünlü şarkıcının kendisinin yazdığı parçada, "Dönüşümüz yok / Eskisi gibi olamıyoruz / Bitti / Artık aklını bu aşkla daha fazla kurcalama!" sözleri geçiyordu.

        10

        Hadid, bunun üzerine sosyal medya hesabından zaman zaman ağladığı anları paylaşmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ