Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Beren Saat, Kenan Doğulu'nun doğum gününü bu sözlerle kutladı! "Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı?" - Magazin haberleri
        1

        2014 yılında dünyaevine giren ve birçok kez boşanacakları konuşulan Beren Saat ile Kenan Doğulu, kötü günleri geride bıraktı. Eviliklerine yeniden şans veren ve şu sıralar hem iş, hem de tatil için Bodrum'da bulunan çiftten Doğulu, 47 yaşına bastı.

        2

        "EN ÇOK BANA 'HAYIR' DEMEYİŞLERİNİ SEVDİM"

        Beren Saat, eşinin doğum gününü sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla kutladı. Bir dizi fotoğraflarını yayınlayan Saat, eşine şu sözlerle seslendi:

        Serenatın bitince suya atlayalım mı? Bu uçuşta kimse bizi tanımıyor, yaramazlık yapalım mı? Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı? Plajda yalın ayak evlenelim mi? Davetiye fotoğrafımızı su altında çekelim mi? Balayına Burning Man'e gidelim mi? En büyük roller coaster'a binsek mi? Göl kenarında bir festival var, acaba? İstanbul'a uçaklar inmiyormuş gibi jazz festivaline mi gitsek? Bu gece burada çadırda mı kalsak? Albüm mü yapsak? Ben seni bana 'Hayır' demeyişlerin için sevdim en çok, iyi ki doğdun...

        Ünlü oyuncunun aşk dolu mesajı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Doğulu ise eşinin bu paylaşımına, "Aşkım... Seni çok seviyorum" ifadeleriyle yanıt verdi.

        3

        "BECEREMEDİĞİMİZ EVLİLİK OLSUN" DEMİŞTİ

        Beren Saat, geçtiğimiz sene evliliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Eşinin doğum gününde paylaştığı mesajda, "Beceremediğimiz evlilik olsun" diyerek kafaları karıştıran Beren Saat, ardından o sözlere açıklık getirmişti.

        4

        Oyuncu, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu:

        Aşk, evlilikten her zaman daha önemli bence. Bizim ayrılık haberimiz yüz bin kere falan yapılmıştır. Çünkü biz ayrılmıyorken de ayrılık haberi vardı, birtakım problemler yaşadığımız dönem de vardı.

        Aslında ayrı bir süreç geçirdikten sonra pandemi sürecini beraber geçirdik. Beraber müzik yapmaya başladık. İlişkimiz daha başka türlü bir yere geldi. Birbirimizi başka türlü beslediğimiz, başka bir seviyesindeyiz ilişkinin ve aşkın her neyse...

        5

        "O DÖNEMİ BERABER YAŞADIK"

        'Her şey bitti' derken, beni şaşırtacak bir yere geldi. Bir müzisyen olarak Kenan'ı tanımaya başladım. Bütün dünyanın, hiçbir kimsenin evinden başka güvende hissetmediği bir dönemi beraber yaşadık. O enteresandı.

        Evde olmak, ikimiz olmak, güvende hissetmek onlarla beraber galiba biraz daha yoğunlaşıp, o hale geldi. Biz arkadaşlığı başardık, beraber üretmeyi başardık, aile olmayı, aile gibi hissetmeyi başardık ama dışardan insanlar baktığı zaman 'Ayrıldılar', 'Şöyle oldu', 'Böyle oldu' dedi.

        6

        "BEKLENEN AİLE FOTOĞRAFINI VEREMEDİK"

        O çekirdek aile fotoğrafını bir türlü veremedik. 'Çocuk yaptılar' falan o beklenen aile fotoğrafını veremedik ama onun çok üstünde ya da çok derininde başka paylaşımları başka türlü daha derin bir dostluğu, insani bağı kurduk. O yüzden beceremediğimiz evlilik olsun yani... Öyle bir şeydi yazdığım.

        7

        ESKİ SEVGİLİSİNİ DE DOĞUM GÜNÜNDE ANMIŞTI

        Saat, 2004 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren eski sevgilisi Efe Güray'ı da doğum gününde unutmamıştı. Beren Saat, geçtiğimiz haftalarda ünlenmesine vesile olan yarışma sırasında kendisini hiç yalnız bırakmayan ve destekleyen Güray ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşmıştı.

        "BENİM KAHRAMANIM"

        Ünlü oyuncunun, "Doğum günün kutlu olsun... Benim kahramanım" notunu düştüğü gönderi takipçilerini ikiye bölmüştü. Bazı kullanıcılar, "Bu yaptığı Kenan Doğulu'ya ayıp" derken, bazıları ise, "Kenan, Beren gibi vefalı bir kadınla evli olduğu için çok şanslı" yorumunu yapmıştı.

        8

        EFE GÜRAY HAKKINDA

        Efe Güray, 1985 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Güray, trafik kazası sonucu 2004 yılında vefat ettiğinde 19 yaşındaydı. Güray, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde okuyordu. Efe Güray, spordaki ve derslerindeki başarılarıyla öğrenimini burslu olarak sürdürüyordu.

        Saat'in ünlü olmasında en büyük etkendi ve oyuncuyu meşhur eden yarışmaya katılmasını o sağlamıştı. Türkiye, Efe Güray'ı o dönem sevgilisi Beren Saat yorulmasın diye yarışma sırasında beklerken tanımıştı ancak bir trafik kazası onu hayattan koparmıştı.

        9

        Beren Saat ile eşi Kenan Doğulu

        10

        Beren Saat ile eşi Kenan Doğulu

        11

        Beren Saat ile eşi Kenan Doğulu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ