Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş - Alanyaspor maçı muhtemel 11'ler - Spor Haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk ediyor. Vodafone Park'taki karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak.

        2

        beIN Sports 1'den yayınlanacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Ligde son olarak Kasımpaşa'ya deplasmanda 1-0 yenilen ve oynadığı son 2 maçta 5 puan kaybeden Beşiktaş, 64 puanla lider durumda bulunuyor. Oynadığı son 2 maçtan da mağlubiyetle ayrılan Alanyaspor ise 49 puanla 5. sırada yer alıyor.

        3

        Sarı kart cezalısı olduğu için Kasımpaşa maçında görev yapamayan Rachid Ghezzal, cezası sona erdiği için oynanacak mücadelede forma giyebilecek. Kamerun Milli Takımı'nın Ruanda ile oynadığı Afrika Uluslar Kupası eleme maçında sakatlanan Aboubakar ise bu karşılaşmada da görev yapamayacak.

        4

        CENK TOSUN'DAN MÜJDELİ HABER

        Yeni tip koronavirüs test sonucu pozitif çıktığı için A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Cenk Tosun'un bugün yeni bir testten geçti. Golcü futbolcunun test sonucu negatif çıkarken maç kadrosuna dahil edildi.

        5

        Beşiktaş'ta 4 futbolcu, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Üçer sarı kartı bulunan Necip Uysal, Valentin Rosier, Cyle Larin ve Josef de Souza, kart görmeleri halinde 34. haftada oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında cezalı duruma düşecek.

        6

        Ersin

        16

        Larin

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ