Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Braga maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Braga maçı hangi kanalda? BJK UEFA Avrupa Ligi - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş, Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Portekiz temsilcisi Braga'yı konuk edecek. Gruptaki ilk iki maçında galibiyet alamayan siyah-beyazlılar, Slovan Bratislava'ya deplasmanda mağlup olurken sahasında da İngiliz ekibi Wolves'a son dakikada kaybetmişti.

        2

        Beşiktaş'ın Braga ile Vodafone Park'ta oynayacağı mücadele 19.55'te başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen ekranlara gelecek.

        3

        Süper Lig'de ilk 8 haftada umduğunu bulamayan Kartal'da sakatlıklar da can sıkıyor. Beşiktaş'ın Braga maçı öncesi yaptığı son idmana Dorukhan Toköz, Gökhan Gönül, Burak Yılmaz, Diaby ve Douglas katılmazken Victor Ruiz ile N'Koudou takımdan ayrı çalıştı.

        4

        Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası eleştirilerin odağında bulunan teknik direktör Abdullah Avcı, Avrupa Ligi'nde Braga ve ligde pazar günü oynanacak Galatasaray derbisiyle kritik bir viraja girecek.

        5

        YÖNETİMDEN DOPİNG

        Beşiktaş'ta yeni başkan Ahmet Nur Çebi'nin Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı konuşmada futbolculara söylediği "Size yalan söylemeyeceğim, sizi yalnız bırakmayacağım. Sizden tek ricam artık huzurlu olmanız, bana ve yönetim kurulu arkadaşlarıma güvenmenizdir" sözleri dikkat çekmişti. Çebi ve kurmayları, ilk olarak takımın ve personellerin birikmiş alacaklarını ele alırken ödemelerin başlaması Ümraniye'deki herkesin yüzünü güldürdü.

        6

        MUHTEMEL 11

        Teknik direktör Abdullah Avcı'nın zorlu maçta sahaya sürmesi beklenen kadro ise şöyle:

        Karius