Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta transfer operasyonu! Hangi yabancı oyuncular gidiyor? Son dakika Beşiktaş haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig'de Başakşehir'i yenerek Avrupa kupaları için önemli bir galibiyet alırken bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

        2

        Siyah-beyazlılarda kadrodaki yabancı futbolcularla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

        3

        Son haftalardaki yükselen performansını Başakşehir'e attığı şık golle süsleyen Arthur Masuaku'nun sözleşme opsiyonunun devreye girmesine 3 maç kaldı.

        4

        West Ham'dan kiralanan Kongolu futbolcunun 3 maç daha ilk 11'de başlaması halinde 2.2 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu devreye girecek.

        5

        İngiliz ekibi ile bu opsiyon için pazarlıklarda bulunsa da henüz olumlu yanıt alamayan siyah-beyazlıların, bu konuyu yeniden masaya yatıracağı öğrenildi.

        6

        Tecrübeli oyuncudan memnun olan siyah-beyazlılar, West Ham'dan indirim talep edecek.

        7

        Oyuncunun West Ham'daki maaşının yarısını ödeyen siyah-beyazlılar, sözleşmenin devam etmesi halinde ise Masuaku'ta senelik 1.3 milyon Euro ödeyecek.

        8

        SAISS VE ROSIER AYRILACAK MI?

        Beşiktaş'ta durumu en fazla merak edilen isimlerin başında ise Romain Saiss ve Valentin Rosier geliyor.

        9

        Şenol Güneş'in performanslarından memnun olmadığı iki isim, yeni transferler Omar Colley ve Onur Bulut'un gelmesiyle kulübeye geçmişti.

        13

        Beşiktaş, Rosier için kapıyı 5 milyon Euro'dan açarken 1 sene daha sözleşmesi bulunan Saiss'ten de ayrılık halinde gelir elde edecek.

        14

        3 İSİM YOLCU

        Beşiktaş'ta 3 isimle ise sezon sonunda kesin olarak yollar ayrılacak.

        15

        Siyah-beyazlılar, 2019'da kadrosuna kattığı Kevin N'Koudou ile sözleşme uzatmayacak. Kamerunlu isim son maçlarda Şenol Güneş tarafından kadroya da alınmamıştı.