Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig’in yeni sezonunda şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro kurma çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, genç oyuncuların peşinde. Adriano’nun takımdan ayrılmasından sonra Caner Erkin dışında bir sol bek arayan ve ilk olarak küme düşen Bursaspor’dan Umut Meraş için düğmeye basan Siyah-Beyazlılar’da listeye eklenen son isim İspanyol devi Real Madrid’te forma giyen Sergio Reguilon oldu.

        2

        Yönetim, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın onayı ile 22 yaşındaki sol bek için İspanyol kulübünün kapısını çalıp, oyuncunun şartlarını sordu. Piyasa değeri 15 milyon euro civarında olan İspanyol savunmacı için Real’in kapıyı 20 milyon eurodan açması üzerine, Kartal’ın kiralama önerisinde bulunduğu kaydedildi. Real’den olumlu cevap gelirse Requilon’a hemen imza attırılacak.

        3

        Bu arada Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği Umut Meraş için Bursaspor’un Mesut Mestan başkanlığındaki yeni yönetiminin Siyah-Beyazlılar’dan 3 milyon euro para ve oyuncu istediği bildirildi.

        4

        BOYD MÜJDESİ

        Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, transferi gündemde olan Tyler Boyd konusunda açıklamalarda bulundu. Kavalcı, “Boyd’la prensipte anlaştık. Görüşmeler sürüyor. Henüz netleşen bir şey yok” ifadelerini kullandı.

        5

        Geçen sezon Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki ABD’li forvet oyuncusu da, “Ankaragücü formasıyla Vodafone Park’ta oynadığımız maçı unutamıyorum. Orası Türkiye’nin en etkileyici atmosferlerinin basında geliyor. Beşiktaş’ta oynamayı çok istiyorum” diyerek Siyah-Beyazlı forma için can attıgını belirtti.

        6

        DOUGLAS TAMAM!

        Beşiktaş, sağ beke yapmayı düşündüğü takviye konusunu sonunda çözdü. Siyah-Beyazlılar, geçen sezon Demir Grup Sivasspor’da forma giyen ve Galatasaray’ın da gündeminde olan eski Barcelona’lı Douglas ile her konuda anlaşmaya vardı.

        7

        Bonservisi elinde olan 28 yaşındaki Sambacı’nın 8 Temmuz’da Riva’da Beşiktaş’a 2 milyon eurodan 3 yıllık imza atacağı bildirildi. Douglas’ın isini bitiren Kartal, bir diger sağ bek adayı Placido’nun transferi rafa kaldırıldı.

        8

        MANGALA OLMAZSA MARCELO

        Siyah-beyazlılarda stoper transferi netleşmeye başlıyor. Transfer heyeti ilk olarak Eliaquim Mangala ile anlaşmaya varmıştı.

        9

        Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da sol ayaklı olması sebebiyle çok istediği 28 yaşındaki oyuncunun kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Fransız stoperle prensip anlaşmasına varılmış durumda. Şu anda sadece Manchsester City’nin satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul etmesi bekleniyor.