Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Konoplyanka'da sıcak saatler! Başakşehir'e sürpriz teklif! Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Transfer döneminde şu ana kadar Tyler Boyd ve Douglas'a imza attıran Beşiktaş'ta gözler yeni takviyelere çevrildi.

        2

        Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, gündemine sürpriz bir ismi aldı.

        3

        Akşam'ın haberine göre Kartal, Fenerbahçe'nin de listesinde bulunan Başakşehir'in tecrübeli orta sahası Mahmut Tekdemir için teklif yapmaya hazırlanıyor.

        4

        Siyah-beyazlılarin İstanbul ekibine Jeremain Lens'in bonservisini ve bir miktar para önereceği belirtilirken gözler Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk'a çevrildi.

        5

        Buruk'un Lens takviyesine onay vermesi halinde iki kulüp başkanının transfer için bir araya geleceği ifade edildi.

        6

        Teknik direktör Abdullah Avcı'nın başkan Fikret Orman ile yaptığı görüşmede eski öğrencisinin uyum sorunu yaşamayacağını ve Beşiktaş’a katkı verebileceğini ilettiği kaydedildi.

        7

        SCHALKE İLE KIRAN KIRANA PAZARLIK!

        Siyah-beyazlılar, kanat takviyesi için listesinin ilk sırasında bulunan Yevhen Konoplyanka konusunda kulübü Schalke ile kıran kırana bir pazarlık halinde.

        8

        Ukraynalı oyuncu ile 2.5 milyon Euro'ya el sıkışan Beşiktaş'ın önündeki tek engel, Alman ekibinin istediği bonservis.

        9

        Mavi-beyazlılar kapıyı 4 milyon Euro'dan açarken Beşiktaş yönetimi ise 2 milyon Euro önerdi.

        13

        Record gazetesinin haberine göre Porto'nun kadroda düşünmediği Vincent Aboubakar için eski takımı Beşiktaş devrede.

        14

        Porto'nun geçtiğimiz sezonun başında sol diz ön çapraz ve iç yan bağlarının tamamı kopan ve fiziksel açıdan istenilen seviyede olmayan Kamerunlu golcüyü başka bir takıma göndermeye hazır olduğu ifade edildi.

        15

        27 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş'ın en ciddi talip olduğu belirtilirken önümüzdeki günlerde bu transferde önemli gelişmelerin yaşanabileceği kaydedildi.

        16

        MİRİN'E BELÇİKA'DAN TALİP VAR

        Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma katılmasına rağmen istenen performansı sergileyemeyen Isimat Mirin için Belçika'dan taliplerin olduğu öne sürüldü.

        17

        Kısa süre önce Fransız ekibi Amiens'in de gündemine gelen Mirin için kurulan temaslarda en büyük sorunun Beşiktaş'tan aldığı 1 milyon 250 bin dolarlık yıllık ücret olduğu kaydedildi.

        18

        Genk ve Standart Liege'in peşinde olduğu Hollandalı futbolcunun maaşının bir kısmını Beşiktaş'ın karşılaması halinde kiralanacağı ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ