Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Bomba transfer iddiası! Beşiktaş transferde rotayı Batotelli'ye çevirdi! - Beşiktaş Haberleri

        Son olarak sağ beke Valentin Rosier'i transfer eden Beşiktaş'ta tüm gözler forvete yapılacak takviyede... Habertürk Spor'dan Oğuzhan Genç'in haberine göre; transferin son günü olan yarına kadar kadrosuna bir golcü katmak isteyen siyah-beyazlılarda yönetim, listedeki Nikola Kalinic ve Mario Mandzukic ile kurduğu temaslarda anlaşma zemini bulamazken rota yeniden İtalyan golcü Mario Balotelli'ye çevrildi.

        BALOTELLI HABER BEKLİYOR

        1+1 yıllık sözleşme ile Beşiktaş'a gelmeyi kabul eden yıldız oyuncuyu geçtiğimiz ay düzenlediği basın toplantısında istemediğini açıklayan teknik direktör Sergen Yalçın'la yeni bir değerlendirme yapacak olan siyah-beyazlı yönetim, olumlu karar çıkması halinde Balotelli'yi yarın İstanbul'a getirecek. Siyah-beyazlı kurmaylar, taraftarın çok istediği 30 yaşındaki golcüyü kadroya katarak camiayı şampiyonluk için yeniden havaya sokmayı amaçlıyor.

        REKLAM

        SERGEN YALÇIN'DAN BALOTELLI AÇIKLAMASI

        Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-0'lık Gençlerbirliği maçı sonrasında açıklamalar yaptı ve Balotelli'yle ilgili soruyu yanıtladı. Yalçın şu ifadeleri kullandı:

        "Evde otururken Balotelli Beşiktaş'ta haberi gördüm. Haber önce sosyal medyaya sonra televizyona verilmiş, en son ben duydum. Başkan, Erdal abi 'Balotelli'ye ne diyorsun' diye sordular. Daha net ve sorunsuz santrfor almalıyız dedim, hayır demedim. 'Yüksek maliyeti olan, oyunda ve oyun dışında problemli bir oyuncu. Bu sorumluluğu almak istemiyorum. Bunun hesabını sorarlar. Siz alıyorsanız bu sorumluluğu alın' dedim. O da hocamız istemiyor şeklinde bana mal edildi. Başkan da oyuncu alabilir. Ben veto etmedim. Hoca istemiyor o yüzden almadık gibi lanse edildi. Çok oyuncu geliyormuş da ben veto ediyormuşum gibi haberler çıktı."

        LARIN VE N'KOUDOU TOPUN AĞZINDA

        Balotelli'nin gelmesi halinde yabancı kontenjanında yer açmak için ise Kartal'ın formülü netleşti. Siyah-beyazlılar, son günde Cyle Larin ile N'Koudou'dan birini başka bir takıma göndermeye çalışacak. Bunun gerçekleşmemesi halinde ise iki yıldızdan birinin lisansı dondurulacak.

        Kartal'da takımdan ayrılmaması halinde yabancı sınırından dolayı lisansı dondurulacak diğer isimler ise Mirin, Lens ve Douglas...

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ