Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlıyor? Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ne zaman?

        Bir Zamanlar Çukurova 35. son bölümde, sezon finalinde; Züleyha'nın hamileliğini onaylamayan, doğacak bebeğin kendisinden olamayacağını haykıran Demir, öfkesini, sinirini, hiddetini dindiremiyor. Züleyha suçsuz olduğunu söylese deDemir, Züleyha'nın Yılmaz ile beraber olduğunu iddia ediyor. Öte yandan Müjgan ile Yılmaz'ın nikah günü gelip çatıyor. Müjgan gelinlik içinde melek gibi süzülürken, neşesi ile çevresine gülücükler saçıyor. Yılmaz ise yüz yüze geldiği gerçekle üzerindeki şaşkınlığını, tasa ve korkuyu atmaya çalışıyor. İşte, yeni sezonu iple çekilen Bir Zamanlar Çukurova'da yaşanan son gelişmeler...

        REKLAM

        Nihayet düğün günü gelmiştir! Müjgan telli duvaklı gelin olur! Düğün öncesinde Yılmaz ve Demir karşılaşır. Yine silahlar çekilir. Demir'in silahı bırakması gerektiğini konuşmak için Hünkar'a giden Fekeli, onu da düğüne davet eder! Konak'ta ise işler çığırından çıkmıştır. Züleyha'nın hamileliği tüm sırların da ortaya çıkmasını tetikleyecektir. Demir en başından bu yana tüm yalanlardan haberdar olduğunu itiraf eder! Züleyha'yı iffetsizlikle suçlar!

        Saniye ve Gaffur cephesinde de savaş devam etmektedir. Saniye Gaffur'u evden atar. Konağın bahçesindeki duvar yıktırılınca, Gaffur'un zulası ortaya çıkar ve zulada sakladığı sahte kimlikler ile Züleyha'nın mektubu Yılmaz'ın eline geçer.

        Tüm karmaşaya rağmen düğün gerçekleşir. Hünkar, Fekeli ile yan yana düğüne katılır. Müjgan mutlu, Yılmaz ise şaşkındır! Düğüne katılan İstanbul'dan gelen misafirler herkesi bir geceliğine bile olsa, güzel şeylere yaşamaya inandıracaktır.

        Züleyha, artık hayatına o konakta devam etmek zorunda kalacağını düşünürken, Yılmaz da aklından Züleyha'yı tamamen çıkarmaya çalışır.

        ZÜLEYHA BEBEĞİNİ ALDIRDI MI?

        Demir çocuğu olmayacağını düşündüğü için Züleyha'nın bu çocuğu Yılmaz'dan yaptığını düşünmeye başladığını bildiği için tek çarenin bu bebeği kürtaj yoluyla aldırmak diye düşündü Züleyha. Şermin ile birlikte Züleyha gizlice kürtaj yapacak doktora gitti.

        Demir ise İstanbul'a giderek detaylı tahliller yaptırıp yeniden baba olup olamayacağını doktorlara danışmaya gitti bu sırada. Tahliller Demir'inyüzünü güldürdü ve doktor Demir'in de baba olabileceğini söyleyince Demir Züleyha'ya boşuna kızdığını ve günahını aldığını düşünmeye başladı.

        Öte yandan Demir yeniden baba olabileceğinin yolu açılınca mutluluk içinde Adana'ya dönerek Züleyha'dan özür dileyip kendini affettirmek amacıyla uçak ile Adana'ya döndü. Ancak bu sırada Şermin ve Züleyha çoktan kararını verip kürtaj yapacak doktorun odasına gelmişlerdir.

        Züleyha Demir'in kendisinden şüphelenmesi üzerine böyle bir kürtaj işine girmiş ancak büyük bir pişmanlık duymuştur. Çocuğu aldırıp aldırmama konusunda ikilemde kalan Züleyha Demir'in İstanbul'dan gelip konakta kendisini bulamaması ile adeta delireceğini düşünmüş olmalı ki o gelmeden kürtaj olmayı planlamıştır.

        YILMAZ, ZÜLEYHA'NIN MEKTUBUNU OKUDU

        Diğer yandan Yılmaz'ın Züleyha’nın yazdığı eski mektuplara ulaşması ve gerçekleri öğrenmesi tam bir hayal kırıklığı olmuş ve Doktor Müjgan ile yeni evlenmiş ve gerdek gecesini geçirmiş olan Yılmaz uyandığı sabah Züleyha’nın masum olduğunu kendi yazdığı mektubu okuyarak ikna olmuştur.

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

        Geçtiğimiz sezonda adından oldukça söz ettiren dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezona eylül ayının sonlarına doğru başlaması bekleniyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ