Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Black Friday 2018 indirimleri başladı! Black Friday ne zaman? İşte indirimli mağazalar
        1

        Black Friday nedir? ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Bu yıl ise Balck Friday 23 Kasım Cuma gününe denk geliyor. Blcak Friday yani Kara Cuma'da Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar, ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar.

        2

        Black Friday bir resmi tatil sayılmaz. Kanada ve Ingiltere'de de Black Friday günü vardır, ve Amazon gibi internet üzerinden iş yapan çeşitli şirketler de indirimli satış yaparlar.

        3

        Trendyol'da da indirimler başladı. 20-25 Kasım tarihleri arasında indirimler geçerli olacak.

        4

        Efsane Cuma - Hepsiburada

        22 Kasım perşembe günü saat 20:00’de başlayıp, 24 Kasım saat 12:00’de sona erecek. 32 kategoride indirimin yapılacağı Efsane Cuma kapsamında bir günde 45 günlük satış yapmayı hedefliyor.

        5

        Süper Cuma - GittiGidiyor

        Black Friday’e “Süper Cuma” kampanyasıyla katılan GittiGidiyor’dan yapılan açıklamaya göre 23 Kasım Cuma günü geçerli olacak kampanya kapsamında tüketicilere yüzde 80’e varan oranda indirim sunulacak. Kampanya perşembe gününü cumaya bağlayan gece saat 00:00’da başlayacak ve 24 saat boyunca devam edecek.

        6

        Beklenen Cuma - Amazon

        ABD’de Black Friday’in önemli adreslerinden biri olan Amazon, iki ay önce hizmet vermeye başladığı Türkiye’de bugüne ‘Beklenen Cuma’ adını verdi. 19-26 Kasım arasında düzenlediği “Beklenen Cuma” haftasında farklı kategorilerde indirimli fiyatlar ve 50 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz teslimat hizmeti sunacak. 26 Kasım’daki Cyber Monday (Siber Pazartesi) ise Amazon’un Türkiye sitesinde ‘En İyi Pazartesi’ kampanyası olarak tüketicilerin karşısına çıkacak.

        7

        Cuma Aşkına - Arçelik

        Yerli teknoloji firması Arçelik ise Black Friday’e “Cuma Aşkına” indirimleriyle katılıyor. 19 Kasım Pazartesi gününden 25 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek olan kampanya kapsamında seçili elektronik ürünlerde 3000 TL’ye varan indirimler sunulacak.

        8

        Şahane Cuma - Media Markt

        Elektronik perakende zinciri Media Markt, Black Friday’e “Şahane Cuma” indirimleri adı altında katılıyor. Şirket, bu kapsamda Media Markt mağazalarının yanısıra e-ticaret sitesi üzerinden de indirim kampanyaları düzenleyecek.

        9

        Tekno Cuma - Teknosa

        Teknoloji perakendecisi Teknosa, Black Friday kampanyalarını “Tekno Cuma” indirimleri çatısı altında tüketicilere sunacak. İndirimler hem Teknosa mağazalarında hem de online satış kanalında geçerli olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ