Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Britney Spears'ın annesinden tepkilere yanıt: Eleştirmeyi kesin!
        1

        Britney Spears'in babası Jamie Spears, vasiliğinin askıya alınması için açılan davada mahkemeye kızının vasiliğinden çekilmeyi planladığını bildirdi.

        Jamie Spears, mahkemeye verdiği dilekçede, vasilikten alınması için herhangi bir neden bulunmadığını ancak Spears'in malvarlığının adli denetimi gibi bekleyen birkaç konunun çözüme kavuşmasının ardından vasilikten ayrılacağını söyledi.

        2

        "GEÇTİĞİMİZ 13 YILI SORUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

        Britney Spears’in avukatı Matthew Rosengart ise bir açıklama yaparak, gelişmeden memnun olduğunu ancak Jamie Spears'in çekilmek için zaman kaybetmemesi gerektiğini söyledi. Rosengart, "Bay Spears'in kızının üzerinden milyonlarca dolar kazandığı geçtiğimiz 13 yılı soruşturmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

        3

        SPEARS AİLESİNE TEPKİ

        2008’den bu yana babasının vasiliği altında olan 39 yaşındaki şarkıcı Britney Spears, kendisini köleleştirilmiş hissetmesine neden olan 'duygusal istismar' olarak gördüğü koruma kararının kaldırılması için mücadele ediyor. Mahkeme devam ederken, gözler ünlü şarkıcının ailesine çevrildi. Spears’ın hayranları, aile bireylerine, şarkıcıya yeteri kadar destek olmadıkları gerekçesiyle tepki gösterdi.

        4

        Spears’ın hayranları, en son anne Lynne Spears'ı eleştirdi. Geçtiğimiz gün evinin önündeki bir örümcek ağını gösteren paylaşım yapan ve "Vay canına! Şu örümcek ağının boyutuna bak" mesajını yazan Lynne Spears'a tepki yağdı.

        5

        "DURUN ARTIK!"

        Lynne Spears, kendisine yönelen tepkiden rahatsızlığını sosyal medya üzerinden dile getirerek, kızının hayranlarına "Durun artık!" mesajı gönderdi.

        Lynne Spears, "Avukatımla konuşuyorum ve yasal sistemle ilgili bilgi alıyorum, bunu sosyal medyayla ya da basınla paylaşmıyorum. Araştırma yapmanız gerekiyor! Maalesef çok bilgisizsiniz! İyi günler ve pozitif olmayı deneyin." açıklamasını yaptı.

        Lynne Spears, Britney Spears’ın babası Jamie Spears'ın finansal koruyuculuğundan çıkarılması talebini destekliyordu.

        6

        "BABAM BENİM SARHOŞ HİSSETMEMİ İSTİYOR"

        Spears, yıllar sonra ilk kez haziran ayında düzenlenen duruşmada konuşmuş ve babasının kontrolünün istismara döndüğünü ve sadece normal bir hayat istediğini söylemişti.

        Spears uzaktan bağlantı ile katıldığı davada, babasının kendisine rahim ağzı araç takmasını isteyerek erkek arkadaşıyla evlenmesini veya bebek sahibi olmasını engellemek istediğini, onu psikiyatrik ilaçlara zorlamak ve sürekli olarak "sarhoş" hissetmesine neden olmakla suçlamıştı.

        7

        "EVLENİP ANNE OLMAMI İSTEMİYOR"

        "Kademeli olarak ilerlemek istiyorum. Evlenip bir bebek sahibi olabilmek istiyorum. Ancak şu anki vasiliğe göre evlenemeyeceğim ya da bebek sahibi olamayacağım söylendi" diyen Spears, "Yeni bir bebek sahibi olabilmek için spirali çıkarmak istedim, ancak bu sözde ekip doktora gitmeme izin vermiyor çünkü daha fazla doğurmamı istemiyorlar. Yani temel olarak bu sistem bana yarardan çok zarar veriyor" demişti.

        "Bir hayatım olmasını hak ediyorum. Hayatım boyunca çalıştım. Sadece hayatımı geri istiyorum 13 yıl oldu ve bu yetti artık. Tek istediğim, bunun sona ermesi için paramın kontrolüne sahip olmak" diyen şarkıcı, "Dürüst olmak gerekirse aileme dava açmak istiyorum. Bunu bu kadar uzun süre içimde tutmamı sağlayarak bana neden bunu yaptıklarını duymak istiyorum. Bunlar kalbim için iyi değil. Çok sinirlendim ve her gün ağlıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        BELGESELİ GÜNDEM OLDU

        Britney Spears'ın bu konudaki hukuk mücadelesini anlatan "Framing Britney Spears" belgeselinin ardından konu ABD kamuoyunda geniş yankı uyandırmış ve düzenlenen "Free Britney" (Britney'e Özgürlük) kampanyasına hayranlarının yanı sıra ünlüler de destek vermişti. ​​​​​​​

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ