Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Biricik'in kız kıza tatili! Eşi Emre Yetkin'den ayrıldı - Magazin haberleri
        1

        Burcu Biricik (32), rol aldığı dizinin sezon finalinin yapmasının ardından eşi Emre Yetkin ile birlikte Çanakkale, Balıkesir ve İzmir'deki koylarda doğa tatili yapmıştı. Son olarak Marmaris Bozburun'a giden çiftin yolları orada ayrıldı.

        2

        Biricik, oyuncu arkadaşları Aydan Taş ve Ecem Özkaya ile Bodrum'da buluştu. Kız kıza tatil yapan Biricik ve arkadaşları Türkbükü'ndeki bir otelde görüntülendi.

        3

        Yakın dostlar gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardı. İskelede bol bol fotoğraf çektirip sosyal medyasında paylaşan oyuncu, akşam saatlerinde kahve içip sohbet etti. Gazetecilerin görüntü aldığını fark eden Biricik, oteline doğru geçti.

        4

        Ünlü oyuncu, eğlenceli tatilinden bu fotoğrafı paylaştı.

        5

        BURCU BİRİCİK HAKKINDA

        Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da doğdu. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi.

        Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı.

        6

        Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı.