Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burcu Özberk: İyi ki doğdun ikizim - Magazin haberleri
        5

        "O ACIYI YAŞADIM"

        24 Kasım’daki doğum günüm için ilk hediyemi kendi kendime verdim, kanser hastası çocuklara ve ailelerine bağışta bulunarak. Bu hastalığın hastayı olduğu kadar, yakınlarını da acıttığını biliyorum, yaşadım… Onların yaşamlarını değiştirebileceğimize, iyileştirebileceğimize inanıyorum.

        6

        "BUNDAN DAHA BÜYÜK BİR KUTLAMA HAYAL EDEMİYORUM"

        İşte bu yüzden Kansersiz Yaşam Derneği ile yürüyorum. 'İyilik Paylaş' sosyal bağış platformu üzerinden açtığım kampanya ile toplayacağımız bağışlar, benim için en özel günümün, en güzel hediyesi olacak.

        Şimdi sıra sizde. Az ya da çok ama yürekten bağışlarınızı bekliyorum. Var olduğum güne bir kutlama olacaksa, bundan daha büyük bir kutlama hayal edemiyorum. Teşekkür ederim.

        7

        KANSER TEDAVİSİ GÖREN ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

        Oyuncu Hande Erçel ve Gamze Erçel'in kanser tedavisi gören anneleri Aylin Erçel, 2019'un ocak ayında hayatını kaybetmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ