Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin YILIN ÇİFTİ! Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor? Yakalandılar - Son dakika haberleri
        1

        Kaan Yıldırım geçtiğimiz ay Hadise ile ilişkisini noktalamıştı. Ayrılık sonrası Yıldırım'ın, manken ve sunucu Çağla Şıkel ile yakınlaştığı konuşuluyor.

        2

        ALAÇATI'DA BULUŞTULAR

        İkilinin dün akşam Çeşme'deki bir mekanda samimi bir şekilde eğlendiği iddia edildi. Yıldırım ile Şıkel'in daha önce de Alaçatı'daki bir mekanda bir araya gelmeleri 'aşk' iddialarını alevlendirdi. Çift, haklarında çıkan haberlerle ilgili sessizliklerini koruyor.

        3

        "HADİSE İLE DOSTÇA AYRILDIK"

        Yıldırım, Hadise ile yollarını ayırmasının ardından şu açıklamayı yapmıştı:

        "Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum; benim üçüncü bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık. Ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler..."

        4

        Yıldırım, 2016 yılında Ezgi Eyüboğlu ile evlenmiş, 2019'da da sessiz sedasız boşanmıştı.

        5

        "TEK BAŞIMA OLMAYI BEN İSTEDİM"

        Öte yandan geçtiğimiz yıl özel hayatıyla ilgili konuşan Şıkel ise muhabirlerin, "Yanınızda birini göremeyecek miyiz?" sorusuna, "Ben de isterim ama şu anda burada tek başıma olmayı ben istedim. İleride yanımda birinin olmasını da ben isteyeceğim" yanıtını vermişti.

        6

        "BU DAKİKADAN SONRA AŞK YAŞAMAM"

        Ünlü manken, ayrıca, "Aşk tabii ki çok güzel bir şey ama bu dakikadan sonra herhangi bir aşk yaşamam. Hoşlandım diye biriyle beraber olamam. Çok büyük bir aşk yaşamam lazım biriyle el ele çıkmak için" şeklinde konuşmuştu.

        7

        İKİ ÇOCUĞU VAR

        2008'de dünyaevine giren Emre Altuğ ve Çağla Şıkel ise 2015 yılında boşanmıştı.

        Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan çift, yollarını ayırdıktan sonra dostluklarını sürdürmeye devam ediyor. Şıkel ile Altuğ, sık sık çocukları için bir araya geliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ