Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Caner Toygar yaşadığı zor günleri anlattı - Magazin haberleri
        1

        Bir dönem evlilik programıyla adını duyuran ve Tülin ile yaşadığı aşkla konuşulan Caner Toygar bilinmeyenlerini anlattı. Geçtiğimiz aylarda intihara teşebbüs eden Toygar, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

        2

        İşte Caner Toygar'ın öne çıkan açıklamaları:

        * Bayağı sıkıntılı bir dönem geçirdim. Uzun süre antidepresanlar kullanmadım. Neden kullanmadım, 'yan etkileri var' diyordu insanlar. ‘Kilo aldırır, psikolojini bozar, intihara sürüklüyor’ tarzında şeyler söylüyorlardı. O dönem kullanmadım.

        3

        * Ama bu hastalık daha da arttıkça 5 sene sonra ilaç kullanmaya başladım. Doktor ilaç verdi fayda etmedi. Aşırı kilo aldım.

        4

        *İnternette ilaç aramaya başladım. Yorumlarda bloglarda bazı ilaçları gördüm. O iki ilacı aldım.

        5

        * Sabah alıyorum, akşam alıyorum. Ertesi gün benimle yaşayan bir arkadaşım var yalnız kalamadığım için. Ona söyledim, ‘benim intihar edesim geliyor, bir şey var bende’ dedim. O da ‘ya saçmalama, olur mu öyle şey’ dedi. Ama kafamın içinde bir ses‘ intihar et, intihar et’ diyor.

        6

        * Ertesi gün ilacı içtim bir tireme geldi gece, ilacı içtikten sonra hiç uyuyamadım. Hayaller görüyorum, ayağımı devamlı sallıyorum. Arkadaşa gidiyorum ‘hastaneye mi gitsek, intihar edesim geliyor’ dedim. Öyle geçiştirdik o geceyi.

        7

        * Bir hafta boyunca ilaçları kullanmaya devam ettim. Arkadaşımın olmadığı bir gün yine o düşünceler aklıma geldi ve öyle bir saçma eylemi yaptım.

        8

        * Sonra doktorla görüştüm, o da ‘bu ilaçların etkileri bunlar’ dedi. O günden bugüne kullanmıyorum.

        9

        * Buradan herkese söylüyorum, doktor kontrolü dışında sakın ilaç kullanmayın. Ben kullandığım ilaçların sonra yan etkilerini okudum. Orada da yazıyormuş.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ