Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Çaykur Rizespor - Galatasaray muhtemel 11'ler - GS Çaykur Rizespor maçı saat kaçta? - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında bu akşam 19.00'da deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

        2

        Çaykur Didi Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Maç BeIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak.

        3

        Süper Lig'de oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Galatasaray'ın 17 puanı bulunuyor. Çaykur Rizespor ise ligde 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 12 puan elde etti.

        4

        GALATASARAY'DA EKSİK ÇOK

        Galatasaray'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testleri pozitif çıktığı için takımdan ayrı olan 5 futbolcu ile sakatlığı bulunan Saracchi ve Radamel Falcao yarın takımdaki yerini alamayacak.

        5

        İzolasyon süreçleri devam eden Arda Turan, Ryan Babel, Omar Elabdellaoui, Younes Belhanda ve Okan Kocuk, Çaykur Rizespor deplasmanında forma giyemeyecek.

        6

        TAYLAN SINIRDA

        Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Çaykur Rizespor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Taylan Antalyalı yarın sarı kart görmesi durumunda 11. haftadaki Atakaş Hatayspor maçında görev alamayacak.