Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın CC krem nedir? Özellikleri, ne işe yarar ve CC krem markaları

        CC krem; ciltteki kırmızı ve sarı rengin birbirine olan eşitsizliğini gidermeyi amaçlayan renk dengeleyici krem olarak adlandırılır. Kore yapımı bir krem olan CC krem; sivilcelerden dolayı kızarmış olan ya da solgun bir sarı renge sahip olan ciltler için kullanılmaktadır. CC kremler markalarına göre renkleri de değişmektedir. Kimisi ten rengine sahipken; kimi marka da gri-beyaz olabiliyor. Bu kullanıldıktan sonra cildin gerçek rengini almasını sağlıyor. CC kremler; ciltte oluşan ince çizgilerin ve gözeneklerin de görünümünde etkili olmayı sağlayabilecek özellikleri taşıyor.

        CC kremler; cildin güneş ışığından korunma özelliğini de taşıyarak cilde orta oranda nemlendirme sağlamaktadır. CC kremleri almadan önce mutlaka içeriklerini okumalısınız. Her marka aynı özelliği taşımayabilir.

        REKLAM

        CC Krem Markaları

        Farmasi CC Krem: İçeriğinde; yulaf özü, vitamin, mineral ve protein bulunan krem; SDF 25 koruma etkisi ile güneş ışınlarına karşı da önemli bir faktör oluşturmaktadır. Cildin rengini oldukça iyi dengeleme sağlıyor ve yaşlanma etkilerini de azaltıyor.

        Flormar CC Krem: Cilt rengini dengeleyerek ciltte oluşan kusurları gideriyor ve cildi nemlendirerek pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.

        Diadermine CC Kremi: İçeriğinde bitki özleri bulunan krem cildi besleyerek, nemlendirilmesini sağlıyor ve cilt kusurlarını kapatıyor. Yağlı ciltler için güvenle kullanılabilir.

        Chanel CC Krem: Cildin rengini dengeleyici, cildi güneş ışınlarına karşı koruyucu, nemlendirici ve ferahlatan etkisiyle oldukça popüler olarak kullanılan bir markadır.

        REKLAM

        Olay Total Effects CC Krem: İnce çizgilerin görünümünü ve yaşlanma etkileri azaltan etkisiyle cildi dengeleyen bir krem. Ayrıca hücre yenileme özelliği olan krem tercih edilen markalar arasında yer alıyor.

        Erborion CC Krem: Cildin renk tonunu dengeleyen krem; yaşlanma etkilerini azaltarak; cilt lekelerininin de görünümünü azaltması açısından oldukça etkili bir marka.

        Clinique Superdefense CC Krem: Güneşin zararlı ışınları içeren formülü ve cilt rendgini düzenleyici etkisi ile oldukça iyi bir marka olarak tercih ediliyor.

        Estee Lauder CC Krem: Renk dengeleyici özelliğinin yanı sıra cildi zararlı güneş ışınlarına karşı koruma özelliği bulunan krem; yaşlanma ve ince çizgilerin görünümünü de azaltıyor.

        Haberi Hazırlayan: Ahmet Cirik
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ