Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Motor Sporları Formula 1 Cem Bölükbaşı takımından ayrıldı mı? Cem Bölükbaşı F2'de yarışacak mı, Charouz Racing'den çıktı mı? - Motor Sporları Haberleri
        1

        Türkiye'nin Formula pistlerindeki gururu Cem Bölükbaşı gündemde. Bu sezon F2'ye çıkmış ama sezon içinde istediği gibi bir performans sergileyememiş olan Cem Bölükbaşı için sezon bomba gibi başladı ama maalesef ki bu şekilde devam edemedi. Motosporların en serti, en hızlısı ve en politikalı sporu olan F1'in bir alt ligi F2'de yarışan genç pilot hakkında en çok sorulan sorulardan biri de "Cem bölükbaşı takımından ayrıldı mı?" oluyor. Peki, Cem Bölükbaşı F2'de yarışacak mı? İşte konu hakkında merak edilenler.

        2

        CEM BÖLÜKBAŞI TAKIMINDAN AYRILDI MI?

        Sezona çok büyük ümitlerle başlayan Cem için yarışlar o kadar da iç açıcı değildi. Üst üste gelen iki kaza performansını da sezon içinde olumsuz etkilemişti. Yaşıtları, Verstappen ve Leclerc F1'de şampiyonluğa oynarken Bölükbaşı F1'e yükselmek için direksiyona geçmişti bu sezon. Daha sezon ortasında Formula 2 takımı Charouz Racing'le yolları ayrıldı.

        F2 takımı Charouz Racing'in aldığı karar takım için doğru bizim için de üzücü bir karar oldu.

        3

        Formula 2 takımı Charouz Racing, Cem Bölükbaşı'nın yerine sezonun geri kalanında Tatiana Calderon'un yarışacağını duyurdu.

        Cem Bölükbaşı'nın yerinde bu hafta sonu düzenlenecek olan Belçika yarışında piste çıkacak olan Tatiana Calderon, 2019 yılında ayrıldığı F2'ye geri dönmüş olacak. Takımın ilk aracında ise Pietro Fittipaldi olmaya devam edecek.