Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 'Cem Olmak' sahnelendi - Magazin haberleri

        Trump Sahne’de seyircilerin karşısına çıkan Cem Özer’i izlemeye gelenler arasında Göksel Kortay, Enver Aysever, Zeynep Gülmez, Ercüment Vural, Kemal Doğulu, Banu Noyan, Kudret Sabancı ve Ece Gürsel de vardı.

        "CEM KARACA'YI HEP BİRLİKTE ANALIM"

        Finalde, Cem Özer’in "Büyük usta Cem Karaca’yı hep birlikte ışıklarla analım" demesiyle seyirciler hep bir ağızdan 'Deniz Üstü Köpürür'ü seslendirdi.

        REKLAM

        'Cem Olmak'ta Cem Özer'in oyunculuk performansı ve Murat Gürvardar'ın metni, Cem Özer’in yönetmenliğinde Murat Gürvardar’ın eşlik ettiği sinematografik rejisi, Cem Karaca’nın 12 şarkısının Ercüment Vural’ın müzikal düzenlemesi ve Burcu Koçyiğit'in koreografisiyle birleşen tiyatral dans performanslarıyla sunuldu.

        'Cem Olmak', Cem Karaca’nın hayatını oynayan bir aktörün oyun sonrasında zihninde geçenleri sinematografik bir dille seyircilere aktarıyor.

        Cem Özer, aktörün zihnindekilerini, hesaplaşmalarını, gerçek bir sanatçı duyarlılığını, acı çekmenin insan olmaktan geçtiğini, toplumsal olayları, etkilerini, sanatçıya ölmeden önce ve öldükten sonra verilen değeri Cem Karaca ile karşılıklı diyaloglarla sorguluyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ