Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cihangir Ceyhan'ın oğlu İlhan Cihangir 1 yaşında
        1

        'Sıfır Bir Adana' dizisinde canlandırdığı 'Cio' karakteriyle ünlenen ve sonrasında pek çok yapımda rol alan Cihangir Ceyhan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

        2

        Özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden 33 yaşındaki oyuncu, ilk kez ailesini paylaştı.

        3

        ARA BAŞLIK: İLHAN CİHANGİR 1 YAŞINDA

        Eşi Fatma Ceyhan ve çocuğu İlhan ile birlikte objektif karşısına geçen Cihangir Ceyhan, oğlunun 1. yaş gününü duygusal bir mesajla kutladı.

        4

        Ceyhan, gönderisinde, "İlhan Cihangir'imiz 1 yaşında. Rabbim sana sağlık, afiyet versin evladım. Hızır yoldaşın olsun. Allah sana ilim, irfan bahşetsin." ifadelerini kullandı.

        5

        CİHANGİR CEYHAN HAKKINDA

        1989 yılının Ekim ayında Adana'da dünyaya gelen Cihangir Ceyhan'ın burcu Terazi'dir. Ceyhan, aslen anne tarafından Diyarbakır, baba tarafından ise Elazığlıdır. Ünlü isim, ailenin en küçük çocuğudur.

        Cihangir Ceyhan, yaklaşık 3 sene İstanbul'da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Ceyhan, eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana‘ya dönmüştür.

        6

        'Sıfır Bir Adana' dizisinden önce 2015 yılında 'Yusuf' isimli sinema filminde 'Serdar' karakteri ile rol almıştır.Cihangir Ceyhan, daha öncesinde ise kısa film ve müzik video klipleri ile ilgili çalışmalar gerçekleştirmiştir.

        Büyük çıkışını 'Çukur' dizisinde hayat verdiği 'Azer' karekteriyle yapan Ceyhan, ardından yine Show TV ekranlarında yayınlanan 'Alev Alev' dizisinde de rol almıştır. Ceyhan, şu an 'Camdaki Kız' adlı dizide 'Hayri' karakterini canlandırıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ