Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Comolli döneminde yapılan transferler - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Islam Slimani: Fenerbahçe taraftarına kaçırdığı gollerle saç baş yoldurdu. Ligde 1 gol olarak tarihe geçti!

        2

        Michael Frey: Comolli döneminin en büyük fiyaskolarından birisi oldu! Nürnberg'de forma giyen Frey, Fenerbahçe formasıyla 22 maçta 5 gol atabildi.

        3

        Andre Ayew: Premier Lig'den kiralandığında takıma seviye atlatacağı düşünülüyordu ama vasatı aşamadı. Comolli'nin fiyaskoları arasında yer aldı.

        4

        Diego Reyes: 'Rekor bedele satılır' beklentisiyle geldiği Fenerbahçe kariyerini yedek kulübesinde tamamladı!

        5

        Yassine Benzia: Transferinden övgülerle bahsedildi. O da vasatı aşamadı. Şimdi de Olympiakos'ta yedek kulübesinde oturuyor.

        6

        Adil Rami: Comolli'nin son bombası o oldu. Sakat olarak geldiği Fenerbahçe'de formayı unuttu.

        10

        Murat Sağlam: Wolfsburg'dan transfer edilen 21 yaşındaki oyuncu sadece Türkiye Kupası'ndaki 2 maçta forma giyebildi.

        11

        Barış Alıcı: Fenerbahçe'de beklenen patlamayı yapamadı. Çaykur Rize'ye kiralandı.

        12

        Allahyar: Geleceğe yatırım olarak transfer edilen İranlı santfor, ülkesinin İstiklal Kulübü'nden 750 bin Euro'ya alındı. 5 yıllık sözleşme imzalanan 18 yaşındaki futbolcu, İstanbulspor'a kiralandı.

        13

        Deniz Türüç: Kayserispor'dan sezon başında 2.5 milyon Euro'ya alınan 26 yaşındaki Comolli döneminin iyi transferlerinden birisi.

        14

        Ferdi Kadıoğlu: Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından 1.4 milyon Euro'ya kadroya katıldı. 20 yaşındaki futbolcu, son dönemdeki performansıyla gelecek için umut veriyor.

        15

        Harun Tekin: Bursaspor'dan 2 milyon 750 bin Euro bonservisle geçtiğimiz sezonun başında transfer edildi. Ancak yaptığı hataların ardından düzenli şekilde forma yüzü göremedi.

        16

        Jailson: Brezilya'nın Gremio takımından 4 milyon Euro bonservisle transfer edilen Sambacı, Comolli döneminin geçer not alan transferlerinden birisi.

        17

        Luiz Gustavo: Comolli döneminin en flaş transferlerinden birisi olarak öne çıktı. Sezon başında 6 milyon Euro bonservisle Marsilya'dan alınan Sambacı, performansıyla "İşte budur" dedirtti.

        18

        Max Kruse: Werder Bremen'den kadroya katılan Alman futbolcu, büyük umutlarla geldi ama şu ana kadar beklenen ağırlığı sahaya koyamadı.

        19

        Sadık Çiftpınar: Geçtiğimiz sezonun devre arasında 750 bin Euro bonservisle Yeni Malatyaspor'dan alınan Sadık, inişli çıkışlı bir grafik sergilerken bu sezon 11'e girdikten sonra çok şanssız bir sakatlık yaşayıp sezonu kapattı.

        20

        Serdar Aziz: Galatasaray'da gözden çıkarılan tecrübeli stoper, bedavaya alındı. Özellikle bu sezon formayı sırtından çıkarmadı. İlk 11'in bankolarından oldu.

        21

        Tolga Ciğerci: Galatasaray'dan sakatlığı nedeniyle gönderilen Tolga'ya Fenerbahçe kapılarını açtı. Bedavaya kadroya katılan 27 yaşındaki orta saha zaman zaman eleştirilse de çalışkanlığı ile alkış aldı.

        22

        Tolgay Arslan: Ersun Yanal'ın çok istediği 29 yaşındaki futbolcu, geçen sezonun devre arasında Beşiktaş'tan 3.2 milyon Euro'ya alındı ama performansıyla şu ana kadar hayal kırıklığı yarattı.

        23

        Vedat Muriç: "Galatasaray'a gidecek" denildi ama rotası son anda Fenerbahçe'ye döndü. Comolli'nin bu transferdeki etkisi nedir bilinmez ama şu ana kadar ki grafiğiyle ligde fırtınalar estirdi.

        24

        Victor Moses: Geçtiğimiz sezonun devre arasında Chelsea'den kiralanan Nijeryalı futbolcu, büyük umutlarla geldi ama beklentilerin altında kaldı. Üst üste yaşadığı sakatlıklar can sıktı.

        25

        FABIAN VE WILSHERE

        Gerçekleşen transferler dışında İstanbul'a kadar gelen ancak resmiyete dökülemeyen görüşmeler de dikkat çekti. Kulübün kapısından dönen Marco Fabian, Frankfurt'ta sadece 1 maçta 63 dakika oynadı.

        26

        Fenerbahçe'yi gelmeyi kabul etmeyen müzmin sakat Jack Wilshere da yine sakatlıklardan kurtulamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ