Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Denizlispor - Galatasaray maçının yazar yorumları - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de Trabzonspor'un "Dozer" lakaplı efsane futbolcusu Cemil Usta'nın adının verildiği 2019-2020 sezonunun ilk maçında ligin yeni ekibi Yukatel Denizlispor, son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti.

        2

        Denizli Atatürk Stadı'nda ilk yarısı 0-0 tamamlanan Yukatel Denizlispor-Galatasaray maçının 29. dakikasında sarı-kırmızılı ekip, Selçuk İnan'la bir penaltı vuruşundan faydalanamadı. Galatasaray'da Marcao, ilk yarıda gördüğü kırmızı kartla sezonun ilk kırmızı kartını gören oyuncu oldu.

        3

        Yukatel Denizlispor, 75. dakikada Recep Niyaz'ın golüyle 1-0 öne geçti. Uzatma dakikalarında Hugo Rodallega ile bir gol daha bulan Yukatel Denizlispor, müsabakadan 2-0 galip ayrıldı. İşte spor yazarlarının değerlendirmesi:

        4

        SERDAR ALİ ÇELİKLER: Galatasaray, kadrosu şu anda en iyi takım. Tek tek iyi futbolcular var ama oyun planı konusunda soru işaretliyim şu an. Muhakkak oturacaktır. Bu plansızlığa rağmen penaltı gol olsa Galatasaray bu maçı çok büyük ihtimalle kazanırdı.

        5

        Gol de oyun ve plan ile değil Recep'in klası ile geldi. Yani 10 kişilik Galatasaray'a karşı Denizlispor oyunla üretken olamadı. Bireysel kalite ile skor bulundu. 1-0'dan sonra Denizli rahatladı ve ondan sonra oyun üstünlüğü de geldi. 2. golden önce Luyindama'nın yediği çalıma da dikkat çekmek lazım.

        6

        ERMAN TOROĞLU: Falcao takımın ayarlarını bozmuş! Galatasaray Süper Kupa oynadı, sonra da bu maça gelindi. Galatasaray o maçta da çok kötüydü, bu maçta da çok kötü. O maçı 11 kişi bitirdiler, bu maçı 10 kişi.. Bütün bunların sorumlusu kimler? Balık baştan kokar. Bir Falcao çıktı…

        7

        Gazeteci Falcao diyor, siyasetçi Falcao diyor, manav Falcao diyor... Peki diyor da, bu işe çanak tutanların başında kim geliyor? G.Saray'ın 2 numaralı yöneticisi Abdurrahim Albayrak. Gidiyor, fotoğraf çekiyor ve bunu yayınlıyor. Peki bundan G.Saray kulübü ne kadar zarar görüyor? Bence müthiş zarar görüyor.

        8

        BÜLENT TİMURLENK: Marcao, Fiorentina maçında bu sinyali vermişti, tatilden kilolu dönüp, iyi çalışmadığı belli. Seri ve Selçuk orta sahasının işlemediği, Belhanda'nın sorumluluk almadığı, Jimmy'nin ortalıkta görünmediği ilk yarıda Galatasaray'da Babel dışında vasatı aşan isim yoktu.

        9

        Eylül'ün 3. haftasında Şampiyonlar Ligi'ne başlayacak olan Terim'in takımına milli takıma arasına kadar zaman vermek lazım, yerine oturacak çok ağır taşlar var bu takımda.

        10

        LEVENT TÜZEMEN: Galatasaray, Hamzaoğlu ve Fatih Terim ile şampiyon olurken Bruma, Yasin, Rodrigues ve Onyekuru hızlı kanat hücumlarının yıldızlarıydı. Bu doğru model varken kanatlarda Babel-Jimmy Durmaz modeline geçilmesinin yanlış olduğunu görüyoruz.

        11

        Nzonzi ile Falcao da takıma katılsa Galatasaray rakip sahaya hızlı geçemediği ve yeni bir Onyekuru bulamadığı sürece pozisyon üretmekte çok zorlanır..

        12

        AHMET ÇAKAR: Hakem Abdulkadir Bitigen VAR yardımıyla verdiği penaltıda haklı. Diagne'nin sol ayağına basılıyor. Marcao'yu oyundan atmakta da haklı. Ama barajda topu elle kesen Babel'e ikinci sarı kartı veremedi.

        13

        ŞANSAL BÜYÜKA: Denizli, Galatasaray ceza alanı içine tam 26 orta yaptı. Sayısız şut attı. Sanki Galatasaray’la oynamadı, antrenman yaptı. Ama antrenmanda bile rakip takıma 26 orta yaptırılmaz.

        14

        Galatasaray, ilk 7 dakika içinde, biri rakipten kaynaklanan iki “pozisyoncuk” yakaladı, uzatma ile birlikte tam 88 dakika “yarım pozisyon” bile yaratamadı. Eee, savunmada bu kadar yumuşaksın, hücumda bu kadar etkisizsin, nasıl olacak bu iş...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ