Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem DEPREM TOPLANMA ALANLARI SORGULAMA | Kahramanmaraş, Gaziantep Diyarbakır ve 81 il deprem toplanma alanları nereden ve nasıl öğrenilir?
        1

        Deprem toplanma alanları sorgulama ekranı, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te meydana gelen depremin ardından gündeme geldi. Son depremlerin ardından İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere 81 il deprem toplanma alanları araştırılmaya başlandı. İşte, Deprem toplanma alanları öğrenme ekranı...

        2

        KAHRAMANMARAŞ VE GAZİANTEP'TE DEPREM!

        AFAD, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de, 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. AFAD, saat 04.26'da merkez üssü Gaziantep'in Nurdağı ilçesi olan 6,4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini açıkladı.

        3

        DEPREM TOPLANMA ALANLARI NEREDE?

        Afet ve Acil Durum Toplanma AlanLarı her il, ilçe, cadde ve sokak için farklı olarak belirlendi. Okul bahçeleri, yeşillik alanlar ve parkların tercih edildiği deprem toplanma alanları il il sorgulanıyor.

        4

        DEPREM TOPLANMA ALANI NASIL ÖĞRENİLİR?

        e - Devlet Afet ve Acil Durum Toplanma Alanı Sorgulama ekranında il, ilçe, Mahalle / Köy seçeneklerini girerek size en yakın afet toplanma alanını öğrenebilirsiniz.ac

        AFET VE ACİL DURUM TOPLANMA ALANI SORGULAMA EKRANI

        5

        VALİLİKLERDEN AÇIKLAMA GELDİ!

        Malatya'da acil durum ve deprem toplanma alanları...

        6

        Diyarbakır'da acil durum ve deprem toplanma alanları...

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ