Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray CİMBOM operasyonda! Son dakika: Yılın transferinde sıcak gelişme! - Galatasaray Haberleri
        1

        Devre arası transfer dönemi 1 Şubat'ta bitiyor. Halil Dervişoğlu ve Onyekuru'yu kadrosuna katan Galatasaray'da ise sıcak gelişmeler yaşanıyor.

        2

        Sarı-Kırmızılılar'ın golcüsü Diagne, West Bromwich'e kiralık olarak gitti. İngiliz ekibi geçici transfer için Galatasaray'a 650 bin euro ödeme yapacak. West Bromwich ligde kalırsa 6.5 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. Ada ekibi 20 takımlı ligde 19. sırada yer alıyor.

        3

        MUTLU SON

        Diagne'nin kiralanmasıyla birlikte Galatasaray, Mısırlı golcü Mostafa Mohamed transferine de son noktayı koydu. 23 yaşındaki santrfor, 2 milyon dolar karşılığında 1,5 yıllığına kiralandı.

        4

        Sözleşmede ayrıca 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu da var. Opsiyon 2021 sonuna kadar geçerli. Galatasaray transferi KAP'a bildirdi.

        5

        İRFAN CAN

        Teknik Direktör Fatih Terim’in listesinin ilk sırasında yer alan İrfan Can Kahveci konusunda dün bir görüşme daha yapıldı..

        6

        Galatasaray’ın Başakşehir’e teklifi ise 6 milyon euro ve oyuncunun sonraki satışından yüzde 50 pay oldu. İki kulübün arasındaki görüşmelerin bugün de devam etmesi bekleniyor.

        7

        YEDLİN

        Omar'ın yerine sağ bek arayan Sarı-Kırmızılılar, Newcastle'ın ABD’li futbolcusu DeAndre Yedlin’le prensip anlaşmasına vardı.

        8

        Sarı-Kırmızılılar, İngiliz ekibiyle kiralama ücreti konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Görüşmelerde ufak pürüzlerin kaldığı belirtiliyor.

        9

        NDAYİSHİMİ BEKLEMEDE KALDI

        Bir süredir Yeni Malatyaspor'dan Youssouf Ndayishimiye ile ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, pazarlıklarını sürdürüyor.

        10

        Oyuncu + 1.5 milyon Euro vermek isteyen Cengiz yönetimi, Yeni Malatya'nın isteğine henüz yanıt vermedi.

        11

        22 yaşındaki orta sahaları için 3 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra sonraki satıştan da yüzde 20 pay isteyen Yeni Malatya, Sarı-Kırmızlılı kulübün cevabını bekliyor.

        12

        LUYİNDAMA

        Galatasaray'da yönetim Christian Luyindama'yı İngiltere'ye gönderiyor. Aston Villa'nın, 27 yaşındaki stoperle ilgilendiği belirtildi. Önümüzdeki günlerde transferin resmileşmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ