Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Trump'tan damadı Jared Kushner'e yeni görev

        ABD Başkanı Donald Trump, üst düzey danışmanlarından biri olarak görevlendirdiği damadı Jared Kushner'e yeni bir görev vermeye hazırlanıyor. Trump'ın, iş dünyasındaki yeni fikirlere hükümet desteği için Beyaz Saray'da yeni bir ofis kuracağı ve bu ofisin başına da damadı Jared Kushner'i getireceği iddia edildi.

        The Washington Post'un haberine göre, ismini vermek istemeyen üst düzey bir yetkili Donald Trump'ın önümüzdeki günlerde 'yenilik ofisinin' kuruluşunu açıklayacağını söyledi.

        Trump yönetiminin açılacak yeni ofis için çalışmalarını başkanlığının ilk gününden itibaren sürdürdüğü belirtilirken, konuyla ilgili olarak birçok sektörden önemli iş adamlarıyla çalışma yürütüldüğü bildirildi.

        REKLAM

        Kushner'in ismi daha önce Trump'ın İsrail ile ilişkiler konusundaki yardımcısı olacağı yönündeki iddialarla da anılmıştı. Kushner'in Beyaz Saray'da görevlendirilmesinin etik olmadığı yönündeki tartışmalara rağmen Donald Trump, kızı Ivanka'ya da Beyaz Saray'da bir çalışma ofisi vermiş ancak Ivanka Trump'ın resmi bir görevi veya maaşı olmayacağı açıklanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ