Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dünyanın yeni en güzel çocuğu: Nijeryalı Jare
        1

        Fotoğrafçı Mofe Bamuyiwa'nın Instagram'ından yayınladığı küçük bir kızın fotoğrafları büyük ilgi topladı. 5 yaşındaki Jare ile çalışan Bamuyiwa'nın çektiği fotoğraflar görenleri hayran bıraktı.

        2

        Fotoğraf sayesinde dünyaca ünlü bir yüz haline gelen Jare, sosyal medya kullanıcıları tarafından 'dünyanın en güzel çocuğu' olarak anılmaya başlandı.

        3

        Kristina Pimenova ve Thylane Blondeaudan sonra 'Dünyanın en güzel kızı' olarak nitelendirilen Jare'e övgü dolu yorumlar geldi. Mofe Bamuyiwa, kızın profesyonel model olmamasına rağmen büyük ilgi gördüğünü söyledi.

        4

        Jare için 'O bir melek' ve 'Canlı bir oyuncak bebek' gibi yorumlar aldı. Öyle ki Jare ile kardeşleri Jomi ve Joba için açılan the_j3_sisters hesabı bir anda 77 binin üzerinde takipçi sayısına ulaştı.

        5

        ONA DÜNYANIN EN GÜZEL KIZI DİYORLAR

        Rusya'da yaşayan, Anastasia Knyazeva henüz 7 yaşında olmasına rağmen Instagramda 1.2 milyon takipçisi var ve dünyanın en güzel kızı olarak biliniyor.

        6

        Masmavi gözleri ve dümdüz saçlarıyla oyuncak bebeklere benzetilen Anastasia, şimdilerde modellik yapıyor.

        7

        Annesi tarafından yönetilen Instagram hesabında Anastasia'nın 4 yaşından bu yana fotoğrafları paylaşılıyor.

        8

        Anastasia sosyal medya hesabından binlerce beğeni ve yorum alıyor ancak bir kesim de annenin, kızını yaşta modelliğe teşvik ettiği için eleştiriyor.

        9

        İşte Kristina Pimenova ve Thylane Blondeau'nun izinden giden Anastasia Knyazeva'nın Instagram fotoğrafları....

        16
        17

        DÜNYANIN EN GÜZEL ÇOCUĞU OLARAK ANILAN KRISTINA PIMONAVA'NIN SON HALİ

        Kristina Pimenova, 'Dünyanın en güzel çocuğu' unvanına sahipti, şimdilerde ise 'Dünyanın en güzel kızı' olarak anılıyor.

        18

        2005 yılında Rusya'da doğan çocuk model şu an 13 yaşında. İyi bir jimnastikçi olan Pimenova bu alanda oldukça yetenekli de.

        55

        Masmavi gözleriyle dikkat toplayan genç kız 2016'da "Dünyanın En Güzel 100 Yüzü" listesinde yer aldı. Bu yılın listesinde de aday!

        56

        Thylane Blondeau, dört yaşındayken dünyanın en önemli tasarımcılarının defilelerine çıkmıştı. Şimdi de büyük markalar güzel model ile anlaşmak için sıraya giriyor.

        57

        İşte dünyanın en güzel çocuğu Blondeau'nun son hali...