Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Dünyayla Benim Aramda konusu ne, oyuncuları kimler? Dünyayla Benim Aramda ne zaman çıkıyor?
        1

        Yönetmenliğini Hülya Gezer'in yaptığı ve senaryosunu Pınar Bulut'un üstlendiği heyecanla beklenen dizi 'Dünyayla Benim Aramda' ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Dizi ile ilgili en çok konusu, oyuncuları ve ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor. Peki, Dünyayla Benim Aramda dizisi ne zaman çıkıyor, oyuncuları kimler ve konusu nedir? İşte haberimizin detayları...

        2

        DÜNYAYLA BENİM ARAMDA NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        Disney Plus'tan yapılan açıklamaya göre Dünyayla Benim Aramda dizisi 14 Eylül'de izleyicilerle buluşacak.

        3

        DÜNYAYLA BENİM ARAMDA KONUSU NEDİR?

        Dünyayla Benim Aramda', büyük bir tutkuyla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor.

        4

        Dizinin paylaşılan ilk tanıtımında duyulan "Bir aşkın bittiği nereden anlaşılır? Nasıl emin olunur artık gitmek gerektiğine?" sözleri ise izleyenlerin kendi hayatlarından birçok duygu bulacağının sinyallerini veriyor.

        5

        DÜNYAYLA BENİM ARAMDA OYUNCULARI KİMLER?

        Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği, Pınar Bulut'un kaleminin Hülya Gezer'in rejisiyle buluştuğu hikayesiyle dikkat çeken projenin zengin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor bir araya geliyor.

        Haberi Hazırlayan: Stajyer Ata

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ