Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Duy Beni dizisi final mi yapıyor, neden bitiyor? Duy Beni final sebebi nedir? 17 Kasım Star yayın akışı ile Duy Beni bitti mi? Duy Beni final bölümü ne zaman?
        1

        Berk Hakman ve Rabia Soytürk'ün başrollerinde yer aldığı dizi Duy Beni'den üzücü haber geldi. Geçtiğimiz yaz itibariyle her Perşembe günü izleyicilerinin karşısına çıkmaya başlayan dizi final kararı aldı. İşte, bu akşam son bölümüyle yayınlanacak olan dizinin final sebebi...

        2

        DUY BENİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

        7 Temmuz 2022 tarihinde televizyonlara merhaba diyen Duy Beni dizisi, 20. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

        Dizinin neden final yaptığı açıklanmamasına rağmen reytinglerdeki düşüş nedeniyle final kararı aldığı iddia edildi.

        3

        DUY BENİ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        Ekim ve Kanat barışır, ancak Mevlüt’ün Ekim’e olan ilgisi gittikçe hastalıklı bir yere doğru gitmektedir. Kanat güvenlik için Ekim’in yanından ayrılmamaya karar verir. Bu sırada arkadaşlarını da organize ederek Ekim’e geçmişle ilgili tüm özürlerini diler.

        4

        Okulda oynanacak tiyatro oyununda Melisa rolünü Ekim’e kaptırır. Ayşe de son derece pahalı olan kostümünü alamadığı için üzgündür. Babası Sedat, bu kostümü ne yapıp edip almaya çalışırken kendisini zor durumların içine atar.

        5

        Rıza’nın duruşması yapılır ve hapse atılır, Leyla burada avukat olmak istemediğine, insanların gerçek hayatta değil, hikayelerin içinde yaşadığı oyunculuğu denemek istediğine karar verir.

        Oyunun genel provası gelip çatar, Mevlüt buraya silahıyla gelmiştir. Tam harekete geçecekken 2 yıl sonrası gösterilir ve bu süreçte yaşananlar neler olacaktır?

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ